Daniel Buzdugan: „Trenul personal Brașov – București e plin de străini și și de câțiva români cu biciclete. E foarte mișto atmosfera din tren, și nici nu stai în coloană ore întregi la Comarnic.Și nu m-a plătit nimeni să fac PR pt CFR! Chiar îmi place!”

Last Updated on iulie 2, 2019 Într-o postare făcută pe Facebook, Daniel Buzdugan a lăudat atmosfera din trenul București-Brașov. Acesta spune că sunt foarte mulți străini care aleg să meargă cu trenul și scoate în evidență faptul că nu stai blocat în trafic ore întregi.

„Trenul personal Brașov – București e plin de străini și de câțiva români cu biciclete. E foarte mișto atmosfera din tren, și nici nu stai în coloană ore întregi la Comarnic.Și nu m-a plătit nimeni să fac PR pt CFR! Chiar îmi place!”, a scris Daniel Buzdugan pe Facebook.

Daniel Buzdugan: „Trenul personal Brașov - București e plin de străini și și de câțiva români cu biciclete. E foarte mișto atmosfera din tren, și nici nu stai în coloană ore întregi la Comarnic.Și nu m-a plătit nimeni să fac PR pt CFR! Chiar îmi place!” 1 Daniel Buzdugan: „Trenul personal Brașov - București e plin de străini și și de câțiva români cu biciclete. E foarte mișto atmosfera din tren, și nici nu stai în coloană ore întregi la Comarnic.Și nu m-a plătit nimeni să fac PR pt CFR! Chiar îmi place!” 2

Primăria Brașov a propus în luna februarie introducerea unui tren expres Brașov – București – Constanța.

Acesta ar putea circula până la sfârșitul anului viitor, fără alte opriri, fiind operat de o companie care va primi susținere financiară din partea Asociației Axa de Dezvoltare Brașov – București – Constanța.

Trenul va reduce considerabil durata călătoriei între cele trei destinații.

Previous Story

Brașov. Primarul George Scripcaru a fost achitat. Radu Hossu: „Această sentință nu-l face pe Scripcaru nici mai bun și nici mai rău decât îl știm noi cetățenii …Primarul trebuie să aibă grijă de…”

Next Story

Blocaj masiv la Aeroportul Brașov! CJ a desemnat greșit câștigătorul licitației pentru construirea terminalului. Alt an pierdut în hârtii, nimic nu se construiește!