Brașov. George Scripcaru vs USR/Plus. Radu Hossu: „Politica din Brașov se va complica și se precipita în viitorul apropiat. În 2020 primarul s-ar putea să fie USR-Plus, iar consiliul să fie controlat de cele două formațiuni noi. Partidulețele proxi ale primarului încep să …”

Last Updated on iulie 1, 2019 Cu aproape 40% în municipiu, USR/Plus este obligat să aibă un candidat serios pentru Primărie la alegerile locale de anul viitor. Ce va face George Scripcaru, dar PNL, care nu se mai poate baza pe el? Scripcaru va candida independent și nu mai poate ajuta PNL să prindă multe locuri de consilieri. De asta și PNL s-a prăbușit la 20% în Brașov.

Radu Hossu: „Politica din Brașov se va complica și se precipita în viitorul apropiat.
USR și Plus pot face istorie și să încurce treburile tuturor celor cărora ani de zile s-au pupat și înjurat cu primarul Scripcaru.

Brașov. George Scripcaru vs USR/Plus. Radu Hossu: „Politica din Brașov se va complica și se precipita în viitorul apropiat. În 2020 primarul s-ar putea să fie USR-Plus, iar consiliul să fie controlat de cele două formațiuni noi. Partidulețele proxi ale primarului încep să ...” 1

Dacă mă întrebai acum doi ani, aș fi spus că o să fie plicitisitor la Brașov. Scripcaru primar și USR undeva la 15% din Consiliu Local.

Acum dacă mă întrebi, în 2020 primarul s-ar putea să fie USR-Plus, iar consiliul să fie controlat de cele două formațiuni noi.

Partidulețele proxi ale primarului încep să nu conteze. Cine va vota cu PMP și de ce? Dar cu ALDE unde mai nou este fostul Manager al orașului, Gantz? De ce ar vota cineva vreodată cu ALDE Brașov?

PNL începe să scadă doar pentru că-l susține. Scripcaru va deveni probabil toxic pe viitor, iar toți cei care l-au susținut și îndrumat să “dezvolte mai departe Brașovul” vor deveni și ei toxici. Să nu uităm de PSD și Pro România, care sunt aici interesanți și doar ca sufocare.

Primăvara fierbinte a 2020 a început de două săptămâni deja. Pentru prima dată după mulți mulți ani, there is a Wind of Change”.

Previous Story

Brașov. Nu se mai distruge Parcul Central? Consilierul primarului George Scripcaru prezintă o altă variantă de parcare

Next Story

Brașov. Băiețel de 4 ani, mutilat într-un loc de joacă din Ghimbav. „Ar fi putut să rămână orb”