Brașov. Băiețel de 4 ani, mutilat într-un loc de joacă din Ghimbav. „Ar fi putut să rămână orb”

Last Updated on iulie 1, 2019 Un băiat de 4 ani a fost rănit grav la față după ce a fost lovit de tija unui aparat, într-un loc de joacă pentru copii din Ghimbav, judeţul Braşov.

Structura metalică dintr-un ansamblu numit învârtitoare, de pe care lipsea o piesă de plastic, i-a străpuns fruntea şi nasul, foarte aproape de ochi. Copilul a fost internat de urgenţă, iar părinţii vor să-i dea în judecată pe administratorii parcului, informează stirileprotv.ro.

Brașov. Băiețel de 4 ani, mutilat într-un loc de joacă din Ghimbav. „Ar fi putut să rămână orb” 1

Primarul Ghimbavului este judecat pentru achiziţionarea la suprapreţ a mobilierului urban din locurile de joacă ale oraşului.

Băieţelul era duminică în parc, împreună cu tatăl şi fratele lui de 6 luni. Se plimba cu bicicleta pe lângă o învârtitoare la care se juca o fetiţă. Capătul metalic ar fi trebuit protejat cu un suport în formă căluţ, însă piesa lipsea. Jucăria l-a izbit puternic în faţă.

La faţa locului a ajuns un echipaj de la ambulanţă, care i-a oprit băieţelului hemoragia puternică, apoi l-a dus la spitalul de pediatrie din Braşov, unde a fost operat. Nu este primul accident de acest fel din Ghimbav.

În urmă cu două săptămâni, o altă fetiţă s-a rănit la picior într-o ţeavă tăiată la nivelul solului şi lăsată descoperită, într-un alt parc din oraş. Încă un copil a căzut printr-o gaură aflată în partea de sus a unui tobogan.

Previous Story

Brașov. George Scripcaru vs USR/Plus. Radu Hossu: „Politica din Brașov se va complica și se precipita în viitorul apropiat. În 2020 primarul s-ar putea să fie USR-Plus, iar consiliul să fie controlat de cele două formațiuni noi. Partidulețele proxi ale primarului încep să …”

Next Story

(Foto) Brașovul de ce nu face? Emil Boc face la Cluj 10 parcuri noi, 110 hectare! Nelu Corbu: „Ce lucruri frumoase se întâmplă la Cluj! Poate nu o fi cel mai grozav oraș, cel mai perfect sau cel mai verde, dar se pare ca primarul de acolo a inteles …”