(Foto) Brașovul de ce nu face? Emil Boc face la Cluj 10 parcuri noi, 110 hectare! Nelu Corbu: „Ce lucruri frumoase se întâmplă la Cluj! Poate nu o fi cel mai grozav oraș, cel mai perfect sau cel mai verde, dar se pare ca primarul de acolo a inteles …”

Last Updated on iulie 1, 2019 Brașovul se face de râs când vine vorba de spațiul verde. Mulți arată cu degetul spre pădurile din jurul orașului dar dacă vrei să stai o jumătate de oră în parc nu prea ai unde. Chiar nu poți merge în fiecare zi în pădure să stai de vorbă cu urșii. Nu poți merge cu copiii prin păduri.
Primarul Clujului a înțeles că poate avea cetățeni mai puțin stresați dacă le oferă și parcuri. Și face 10 parcuri noi și mari! 110 hectare!

 

Emil Boc, citat de Cluj Capitală: „În acest moment primăria are în derulare 10 proiecte pentru parcuri/zone de agrement și vizează o suprafață totală de 110 ha.

În cadrul ședinței de Consiliu Local de joi, 4 iulie, vor fi supuse spre aprobare studiile de oportunitate pentru amenajarea a 2 parcuri noi în municipiu: în cartierul Bună Ziua și în cartierul Zorilor”.

(Foto) Brașovul de ce nu face? Emil Boc face la Cluj 10 parcuri noi, 110 hectare! Nelu Corbu: „Ce lucruri frumoase se întâmplă la Cluj! Poate nu o fi cel mai grozav oraș, cel mai perfect sau cel mai verde, dar se pare ca primarul de acolo a inteles ...” 1 (Foto) Brașovul de ce nu face? Emil Boc face la Cluj 10 parcuri noi, 110 hectare! Nelu Corbu: „Ce lucruri frumoase se întâmplă la Cluj! Poate nu o fi cel mai grozav oraș, cel mai perfect sau cel mai verde, dar se pare ca primarul de acolo a inteles ...” 2 (Foto) Brașovul de ce nu face? Emil Boc face la Cluj 10 parcuri noi, 110 hectare! Nelu Corbu: „Ce lucruri frumoase se întâmplă la Cluj! Poate nu o fi cel mai grozav oraș, cel mai perfect sau cel mai verde, dar se pare ca primarul de acolo a inteles ...” 3 (Foto) Brașovul de ce nu face? Emil Boc face la Cluj 10 parcuri noi, 110 hectare! Nelu Corbu: „Ce lucruri frumoase se întâmplă la Cluj! Poate nu o fi cel mai grozav oraș, cel mai perfect sau cel mai verde, dar se pare ca primarul de acolo a inteles ...” 4 (Foto) Brașovul de ce nu face? Emil Boc face la Cluj 10 parcuri noi, 110 hectare! Nelu Corbu: „Ce lucruri frumoase se întâmplă la Cluj! Poate nu o fi cel mai grozav oraș, cel mai perfect sau cel mai verde, dar se pare ca primarul de acolo a inteles ...” 5 (Foto) Brașovul de ce nu face? Emil Boc face la Cluj 10 parcuri noi, 110 hectare! Nelu Corbu: „Ce lucruri frumoase se întâmplă la Cluj! Poate nu o fi cel mai grozav oraș, cel mai perfect sau cel mai verde, dar se pare ca primarul de acolo a inteles ...” 6

Nelu Corbu: „Ce lucruri frumoase se întâmplă la Cluj!
Poate nu o fi cel mai grozav oraș, cel mai perfect sau cel mai verde, dar se pare ca primarul de acolo a inteles insemnatatea amenajarii de noi parcuri astfel incat calitatea vietii sa creasca considerabil.

Trei parcuri urmeaza a fi amenajate dintre care unul de 46 de hectare!
Brasovul ramane in urma si o face crezand ca e cel mai frumos oras de pe planeta pentru ca asa i s-a cantat in ureche vreme de zeci de ani printr-un PR al primariei demn de invidiat.

Autosificienta te face sa nu mai progresezi, asta e cert!”

Previous Story

Brașov. Băiețel de 4 ani, mutilat într-un loc de joacă din Ghimbav. „Ar fi putut să rămână orb”

Next Story

Mara Mareș, deputat PNL Brașov: „Astăzi a fost lansată Comisia pentru anchetarea presupuselor fraude semnalate la alegerile din 26 mai …PSD nu acceptă că poporul are întotdeauna dreptate …Ca să fie circul, circ, “lucrările” au fost…”