Brașov. Femeie rănită într-un autobuz nou. Corneliu Teposu: „Dacă e vorba de autobuzele Menarini, pot spune c-au accelerație foarte rapidă și frână bruscă….În plus, sistemele de prindere și barele pentru pasagerii din picioare nu acoperă optim suprafețele autobuzelor, sunt zone în care nu ai de ce să te ții. Iar pragurile …”

Last Updated on iulie 1, 2019 O femeie a fost rănită duminică într-un autobuz nou. Autobuzele sunt prea sprintene iar unii șoferi chiar nu știu cum să le conducă în condiții de siguranță. Acestea nu par autobuze urbane, sunt mai mult autobuze inter-urbane.

„O femeie, în vârstă de 33 ani, în timp ce se deplasa cu autobuzul s-a dezechilibrat și a căzut. Femeia a fost transportată la spital. Polițiștii efectuează cercetări pentru a stabili cauzele și împrejurările în care s-a produs accidentul”, a precizat Nadia Olaru, agent de politie al IPJ Brasov, potrivit Realitatea Brașov.

Brașov. Femeie rănită într-un autobuz nou. Corneliu Teposu: „Dacă e vorba de autobuzele Menarini, pot spune c-au accelerație foarte rapidă și frână bruscă....În plus, sistemele de prindere și barele pentru pasagerii din picioare nu acoperă optim suprafețele autobuzelor, sunt zone în care nu ai de ce să te ții. Iar pragurile ...” 1

Corneliu Teposu: „Dacă e vorba de autobuzele Menarini, pot spune c-au accelerație foarte rapidă și frână bruscă. E vina autorităților care le-au cumpărat pentru că e clar că nu sunt la fel ca celelalte autobuze din flota RATBV. Probabil c-ar fi trebuit să fie mai atenți la specificațiile tehnice înscrise în documentația pentru licitație.

În plus, sistemele de prindere și barele pentru pasagerii din picioare nu acoperă optim suprafețele autobuzelor, sunt zone în care nu ai de ce să te ții. Iar pragurile care sunt la scaunele aflate pe platforme sunt înalte, pentru unul de 1.83 m ca mine sunt în regulă, dar pentru unii, în special, pentru pensionari e greu, îi văd cum își pregătesc minuțios urcările pe acele locuri.

Ălea nu prea sunt autobuze pentru transport urban.
Nu sunt specialist, dar asta e părerea mea”.

Previous Story

Cosmin Albert: „Primăria Municipiului Brașov a uitat cât durează școala și nu a mai acordat nici în acest an abonament elevilor care vor da examenul de Bacalaureat, abonamentul a expirat pe 30 iunie – exact când…”

Next Story

Brașov. Nu se mai distruge Parcul Central? Consilierul primarului George Scripcaru prezintă o altă variantă de parcare