Cosmin Albert: „Primăria Municipiului Brașov a uitat cât durează școala și nu a mai acordat nici în acest an abonament elevilor care vor da examenul de Bacalaureat, abonamentul a expirat pe 30 iunie – exact când…”

Last Updated on iulie 1, 2019 Elevii brașoveni au rămas fără abonament gratuit pe mijloacele de transport în comun chiar în săptămâna Bac-ului. Gratuitatea oferită de primărie a expirat pe data de 30 iunie,  exact când începe și momentul cel mai important din viața unui licean.

Cosmin Albert a scris pe Facebook: „Primăria Municipiului Brașov a uitat cât durează școala și nu a mai acordat nici în acest an abonament elevilor care vor da examenul de Bacalaureat, abonamentul a expirat pe 30 iunie – exact când începe și momentul cel mai important din viața unui licean.

Cosmin Albert: „Primăria Municipiului Brașov a uitat cât durează școala și nu a mai acordat nici în acest an abonament elevilor care vor da examenul de Bacalaureat, abonamentul a expirat pe 30 iunie - exact când...” 1

Așa se întâmplă când politicienii brașoveni dau BAC-ul cu mult după absolvirea majoratului, din 2020 este nevoie de niște oameni politici cu școală și care să fie conectați la nevoile de zi cu zi ale tuturor cetățenilor brașoveni, indiferent de vârstă.

🚌 Cer conducerii RATBV și controlorilor să nu amendeze elevii prinși cu abonamentul școlar expirat în intervalul calendar 1-4 iulie, majoritatea sunt tineri stresați de presiunea acestui examen, nu niște infractori care trebuie să fie hărțuiți.

‼️ Dacă ești elev și ești prins fără legitimația valabilă, trebuie să știi că niciun control nu are voie să pună mâna pe tine și să îți rețină obiecte sau să te agreseze, însă ești obligat să le dai datele din buletinul în baza O.G. 2/2001 Art 18, dacă refuzi să prezinți actul de identitate, atunci controlorul poate chema poliția pentru verificări.
Fiți calmi, nu merită să vă certați cu controlorii din cauza acestui fapt. Rămâneți concentrați pe BAC și multă baftă la el!

🆓 Părerea mea este că transportul public în oraș nu trebuie considerat un moft, ci o necesitate de bază, așa că voi susține în Consiliul Local ca elevii care învață la o instituție de învățământ din Brașov și studenții care au domiciliul în Brașov să aibă dreptul la transportul în comun gratuit timp de 12 luni pe an.”

Previous Story

Brașov. Astăzi se deschide noul Spital Sf. Constantin. Medicul Bogdan Moldovan: „Ca sa nu fiu acuzat ca fac doar scandal, iata o veste buna: s-a primit autorizatia de la MS si de luni 01.07.19 functionam la turatie maxima in noua locatie din Darste, cu toate sectiile inclusiv Oncologia. Va asteptam cu drag!”

Next Story

Brașov. Femeie rănită într-un autobuz nou. Corneliu Teposu: „Dacă e vorba de autobuzele Menarini, pot spune c-au accelerație foarte rapidă și frână bruscă….În plus, sistemele de prindere și barele pentru pasagerii din picioare nu acoperă optim suprafețele autobuzelor, sunt zone în care nu ai de ce să te ții. Iar pragurile …”