Brașov. Alexandru Itu: „Trec in fiecare zi pe sub grinda asta metalica. Am zis sa sesizez Politia Locala… Am depus o sesizare pe 20 iunie … si nimic. Dupa 2 saptamani mi-am pierdut rabdarea si am sunat. La dispecerat mi s-a spus ca…

Last Updated on iulie 11, 2019 Nepăsarea autorităților locale poate duce la accidente grave pentru cetățeni. O sesizare făcută la Poliția Locală din Brașov în privința unei grinzi metalice a rămas nerezolvată.

Alexandru Itu a scris pe Facebook: „Trec in fiecare zi pe sub grinda asta metalica … eu si probabil cateva sute de oameni. Am zis sa sesizez Politia Locala fiindca mie mi se pare periculos. Am depus o sesizare pe 20 iunie … si nimic.

Brașov. Alexandru Itu: „Trec in fiecare zi pe sub grinda asta metalica. Am zis sa sesizez Politia Locala... Am depus o sesizare pe 20 iunie ... si nimic. Dupa 2 saptamani mi-am pierdut rabdarea si am sunat. La dispecerat mi s-a spus ca... 1

Dupa 2 saptamani mi-am pierdut rabdarea si am sunat. La dispecerat mi s-a spus ca se va deplasa un echipaj. Rezultatul … cel din imagine.

Mi se pare halucinant cum autoritatile asteapta ca sa se intample ceva pentru a actiona. Pur si simplu traim intr-un sistem reactiv care se activeza doar cand cineva pateste ceva… mi-e scarba. Probabil ca o sa vin intr-o seara si il trag eu jos.
~~~
Rusine Primaria Brasov si organului numit Politia Locala !!!”

Previous Story

Record. Schaeffler Brașov, 5,000 de angajați. Compania l-a premiat pe primul angajat al fabricii din Brașov (17 ani) dar și pe cel cu numărul 5,000

Next Story

Brașov. Elev amendat de controlori RATBV fără să primească chitanță. Eduard: „Sunt elev in Colegiul economic Andrei Barseanu …Am încercat sa ii explic ca nu mi se pare normal ca eu sa plătesc pentru abonament când eu încă merg la școala, in iulie …Doamna nu avea nici vesta RATBV, si nu mi a dat nici chitanță la amenda, iar când i am cerut numele in stație, a…”