Brașov. Alexandru Itu: „Trec in fiecare zi pe sub grinda asta metalica. Am zis sa sesizez Politia Locala… Am depus o sesizare pe 20 iunie … si nimic. Dupa 2 saptamani mi-am pierdut rabdarea si am sunat. La dispecerat mi s-a spus ca…

(Last Updated On: July 11, 2019)

Nepăsarea autorităților locale poate duce la accidente grave pentru cetățeni. O sesizare făcută la Poliția Locală din Brașov în privința unei grinzi metalice a rămas nerezolvată.

Alexandru Itu a scris pe Facebook: „Trec in fiecare zi pe sub grinda asta metalica … eu si probabil cateva sute de oameni. Am zis sa sesizez Politia Locala fiindca mie mi se pare periculos. Am depus o sesizare pe 20 iunie … si nimic.

Brașov. Alexandru Itu: „Trec in fiecare zi pe sub grinda asta metalica. Am zis sa sesizez Politia Locala... Am depus o sesizare pe 20 iunie ... si nimic. Dupa 2 saptamani mi-am pierdut rabdarea si am sunat. La dispecerat mi s-a spus ca... 1

Dupa 2 saptamani mi-am pierdut rabdarea si am sunat. La dispecerat mi s-a spus ca se va deplasa un echipaj. Rezultatul … cel din imagine.

Mi se pare halucinant cum autoritatile asteapta ca sa se intample ceva pentru a actiona. Pur si simplu traim intr-un sistem reactiv care se activeza doar cand cineva pateste ceva… mi-e scarba. Probabil ca o sa vin intr-o seara si il trag eu jos.
~~~
Rusine Primaria Brasov si organului numit Politia Locala !!!”