Record. Schaeffler Brașov, 5,000 de angajați. Compania l-a premiat pe primul angajat al fabricii din Brașov (17 ani) dar și pe cel cu numărul 5,000

Last Updated on iulie 10, 2019 Compania Schaeffler Brașov anunță că a ajuns la numărul 5,000 de angajați, locul 3 în grupul Schaeffler. Compania l-a premiat pe primul angajat al fabricii din Brașov (17 ani) dar și pe cel cu numărul 5,000.

Schaeffler: „Suntem foarte bucuroși sa anunțăm ca in luna iunie 2019, Schaeffler România a reușit sa-si atingă unul dintre obiectivele importante si strategice ale companiei, atingând cifra de 5000 angajați, echipa Schaeffler România urcând astfel in top 3 locații ale Grupului Schaeffler după numărul de angajați.

Cu ocazia acestei realizări, Directorul General al companiei, dl. Sorin Poteras, a dorit sa mulțumească in persoana Dlui. Valentin Brutaru, primul angajat din zona de producție a fabricii de la Brașov.
Record. Schaeffler Brașov, 5,000 de angajați. Compania l-a premiat pe primul angajat al fabricii din Brașov (17 ani) dar și pe cel cu numărul 5,000 1

Record. Schaeffler Brașov, 5,000 de angajați. Compania l-a premiat pe primul angajat al fabricii din Brașov (17 ani) dar și pe cel cu numărul 5,000 2

Dl. Brutaru, este așadar, angajatul cu cea mai mare vechime, mândrindu-se cu peste 17 ani de experienta in Schaeffler România. De asemenea, dl. Director l-a felicitat in mod special si pe angajatul cu numărul 5000, dl. Pădureanu Constantin, marcând astfel o etapa importanta in dezvoltarea echipei de top de la Brașov”.

Schaeffler România a lansat și un nou program de masterat dezvoltat în colaborare cu Facultatea de Mecanică din cadrul Universității Transilvania.

„Metode Practice Integrate în Ingineria Sistemelor de Propulsie” este cel mai nou masterat sponsorizat de Schaeffler România, care acoperă taxele de școlarizare ale studenților, informează bizbrasov.ro.

Perioada înscrierilor la programele de master derulate de Schaeffler este 15-20 iulie 2019, iar locurile la acest program de masterat sunt limitate. Pentru studenții care se îngrijorează că nu vor prinde unul dintre cele 10 locuri bugetate de stat, Schaeffler acoperă 10 taxe de școlarizare, în plus față de locurile la buget. Astfel, acest program oferă 20 de locuri ale căror taxe de școlarizare sunt acoperite pe toată perioada studiilor.

Adresându-se absolvenților de facultăți tehnice, acest program de master le oferă posibilitatea de a învăța noțiuni noi despre Proiectarea avansată a motoarelor, Analiza tehnică în ingineria mecanică, Tehnologii avansate de fabricație, Procesul dezvoltarii de produse, precum și multe altele în conexiune cu dezvoltarea sistemelor de propulsie din componența autovehiculelor prezentului și ale viitorului.

Mai mult, predarea se desfășoară în limba engleză și studenții vor avea ocazia să participe la cursuri susținute de specialiști în domeniu români și germani, dar și să fie îndrumați în realizarea proiectelor de semestru și de disertație de către mentori din cadrul companiei Schaeffler.

Înscrierile se fac la Facultatea de Mecanică între 15 și 20 iulie 2019, adresa str. Politehnicii nr. 1

Previous Story

Brașov. De ce miroase urât? Allen Coliban: „Miroase urât. Posibil, a corupție. Am descoperit problemele de la groapa de gunoi “ecologică” a Brașovului cu ocazia anchetei parlamentare…”

Next Story

Brașov. Alexandru Itu: „Trec in fiecare zi pe sub grinda asta metalica. Am zis sa sesizez Politia Locala… Am depus o sesizare pe 20 iunie … si nimic. Dupa 2 saptamani mi-am pierdut rabdarea si am sunat. La dispecerat mi s-a spus ca…