Video Brașov. După urși, acum bursuci. Bursuc rănit în Şchei. Jandarmeria Brașov:  „ a reușit să sperie o familie de brașoveni, după ce le-a pășit pragul gospodăriei. În final a fost…”

Last Updated on iunie 20, 2019 Brașovul are plăcerea de a fi vizitat de diverse animale sălbatic. Acum este rândul bursucilor. Un brașovean a sunat astăzi la 112 după ce a descoperit în curte un bursuc rănit.

Jandarmii braşoveni s-au deplasat imediat în locul indicat de persoana care a sunat la numărul unic şi au constatat că este vorba despre un bursuc rănit, anunță bzb.ro.

Video Brașov. După urși, acum bursuci. Bursuc rănit în Şchei. Jandarmeria Brașov:  „ a reușit să sperie o familie de brașoveni, după ce le-a pășit pragul gospodăriei. În final a fost...” 1

Reprezentanţii Regiei Pădurilor Kronstadt au sosit şi ei la scurt timp şi au solicitat ajutorul Asociaţiei Milioane de Prieteni, care a preluat animalul pentru a-i acorda îngrijirile medicale necesare şi pentru a-l ajuta în continuare.

Jandarmeria Brașov: „🦝”Viezurele (sau bursucul) are o inteligență uimitoare și un curaj remarcabil și trăiește 15 ani. Mormăie și pufăie când este atacat, plânge (țipă) când este prins” – așa spune Wikipedia despre bursuc.

🦡Bursucul cu care au făcut cunoștință astăzi colegii noștri era rănit și a reușit să sperie o familie de brașoveni, după ce le-a pășit pragul gospodăriei.
În final a fost preluat de Asociația ”Milioane de Prieteni”, pentru a fi dus la un adăpost.

➡️⚠️Ce este bine de știut în astfel de cazuri: bursucul poate fi periculos și cel mai bine este să evitați contactul cu animalul. Vă recomandăm să solicitați sprijinul asociațiilor specializate, așa cum am făcut și noi, împreună cu reprezentanții RPLP Kronstadt S.A. Brașov”.

Vezi aici Video:

Revenim cu detalii!

Previous Story

Brașovul vrea schimbarea? Radu Hossu: “nu vă fie frică, și Scripcaru pică” … Pentru prima dată după mulți ani, îmi spune lumea după colțuri la Brașov, că Scripcaru’ s-ar putea să cadă…. Noul cartier Tractoru care e cât aproape două Tractoru vechi sunt populate de tineri ce văd…”

Next Story

Aeroportul Brașov nu mai este gata în 2020? Adrian Veștea a angajat de urgență o firmă de consultații juridice. „Că nu toată lumea își dorește aeroport la Brașov știm deja! Însă mulți dintre noi și-l doresc și pentru asta ne luptăm de 3 ani fără oboseală! Astfel, pentru a …”