Brașovul vrea schimbarea? Radu Hossu: “nu vă fie frică, și Scripcaru pică” … Pentru prima dată după mulți ani, îmi spune lumea după colțuri la Brașov, că Scripcaru’ s-ar putea să cadă…. Noul cartier Tractoru care e cât aproape două Tractoru vechi sunt populate de tineri ce văd…”

Last Updated on iunie 20, 2019 Scorul excepțional obținut de USR/Plus în marele orașe a produs un șoc în lumea politică învechită PSD , PNL, ALDE și UDMR. Urmează alegeri locale și se așteaptă reacția unora ca George Scripcaru, Emil Boc, Mihai Chirica, Nicolae Robu. La Brașov, George Scripcaru are prea multe dosare penale în judecată pentru a mai candida. Dacă totuși o va face, va mai câștiga un nou mandat. Unii spun că nu.

Radu Hossu: Pentru prima dată după mulți ani, îmi spune lumea după colțuri la Brașov, că Scripcaru’ s-ar putea să cadă.
Asta cred și eu. Azi și-a lansat noua echipă de conducere Pro România. A plecat naționalist-extremistul venit de la PRU Sturzu (pe care recunosc că din naivitate l-am susținut la localele trecute, când era independent) și au venit Mohaci fost prefect, cu cel despre care zice lumea că-i proxenet și că are o armată personală, Liviu Lupu (Club X pentru cei mai în etate), Mihai Ghirdă, “regele” Horeca și din Brașov și Cătălin Leonte.

Brașovul vrea schimbarea? Radu Hossu: "nu vă fie frică, și Scripcaru pică" ... Pentru prima dată după mulți ani, îmi spune lumea după colțuri la Brașov, că Scripcaru' s-ar putea să cadă.... Noul cartier Tractoru care e cât aproape două Tractoru vechi sunt populate de tineri ce văd...” 1

Deci candidat la primărie? Cătălin Leonte.

PNL e același de când îl știm, cu diferența că există o tabără anti-Scripcaru înăuntru care nu doar că nu-l iubește, dar pe modelul Oprișan și Buzatu la europarlamentare, vor să tragă frâna de mână la locale. Adrian Veștea călărește Aeroportul și o face bine, chiar se vede că se mișcă ceva la Aeroport. Văzând asta, Scripcaru a acceptat într-un final, săptămâna trecută că aeroportul e mișto. Cam târziu, dacă mă întrebi pe mine. Prin urmare, fostul primar ar Râșnovului, susținutul lui Căncescu, este un pol de putere ce-i poate oferi probleme actualului nostru primar prin simpla-i competență în derularea proiectelor.

Deci candidat la primărie? George Scripcaru – Independent.

USR-ul nu are oameni care să iasă în față și care să aibă discurs să-i țină piept lui Scripcaru. Între Allen Coliban (tace și face) și Tudor Benga (orator) nu prea avem ce alege la Brașov ca material de primar. Oricum ar fi, dacă cel ce va ajunge candidat din partea USR, trebuie să cunoască unde-i buda în primărie, deci îi trebuie ceva conexiuni măcat teoretice cu administrația locală și un program care să-i ascundă lipsa de experiență. Trebuie să fie locomotivă pentru partid, ca să tragă și o echipă mare de consilieri locali după el, ca să se poată desfășura. USR-Plus este sperietoarea lui Scripcaru. USR-Plus 37% au scos în Brașov la europarlamentare. Cu peste 10% peste PNL.

Deci candidat la primărie? Un program bun + Unul din Parlamentari.

PSD-ul practic a ieșit din scenă. Pentru că Scripcaru va fi trădat de o parte a celor din PNL care s-au săturat de ultra dominația lui, primarul va apela la relațiile bune și îndelung construite cu oameni din PSD. Umblă vorba-n târg că șeful PSD e tot Scripcaru. Da’ să nu ne uităm în gura lumii.

Deci candidat la primărie? Roxana Mânzatu sau George Scripcaru – Independent.

Brașovul. Brașovul are atât de multe probleme în ultima vreme, încât geniul sforaro-managerial (nu sunt ironic) al actualului edil s-ar putea să fie depășit. Din păcate pentru el, cred că limita superioară a ceea ce se putea atinge sub conducerea lui a fost atins.

Brașovul ramâne în urmă când e vorba de orice Smart City development. Noul cartier Tractoru care e cât aproape două Tractoru vechi sunt populate de tineri ce văd găurile în administrația celui ce “a furat, dar a și făcut”.

Cartierele dormitor au fost deja cucerite de USR-Plus, iar acest trend se va menține în următorul an. Partidele vechi nu vor să se reformeze, Scripcaru nu vrea să se dea schimbat.

Dacă până acum nu a spus-o nimeni, o spun eu, începe să se simtă în aer un vând de “nu vă fie frică, și Scripcaru pică”.

Previous Story

Brașov. Stradă blocată pe ambele sensuri, apă întreruptă, autobuze deviate. De joi

Next Story

Video Brașov. După urși, acum bursuci. Bursuc rănit în Şchei. Jandarmeria Brașov:  „ a reușit să sperie o familie de brașoveni, după ce le-a pășit pragul gospodăriei. În final a fost…”