Aeroportul Brașov nu mai este gata în 2020? Adrian Veștea a angajat de urgență o firmă de consultații juridice. „Că nu toată lumea își dorește aeroport la Brașov știm deja! Însă mulți dintre noi și-l doresc și pentru asta ne luptăm de 3 ani fără oboseală! Astfel, pentru a …”

Last Updated on iunie 20, 2019 Președintele Consiliului Județean a anunțat, indirect, astăzi că Aeroportul Brașov nu va fi inaugurat în 2020 cum a promis din cauza contestațiilor. Pentru a câștiga contestațiile, Consiliul Județean a angajat o firmă pentru consultații juridice.

Adrian Veştea: „Că nu toată lumea își dorește aeroport la Brașov știm deja! Însă mulți dintre noi și-l doresc și pentru asta ne luptăm de 3 ani fără oboseală!

Aeroportul Brașov nu mai este gata în 2020? Adrian Veștea a angajat de urgență o firmă de consultații juridice. „Că nu toată lumea își dorește aeroport la Brașov știm deja! Însă mulți dintre noi și-l doresc și pentru asta ne luptăm de 3 ani fără oboseală! Astfel, pentru a ...” 1

Astfel, pentru a putea duce la bun sfarșit angajamentul pe care l-am luat în fața brașovenilor cu privire la aeroport, am decis astăzi în plenul CJ să angajăm o firma care să asigure servicii de consultanță, asistență și reprezentare juridică a Județului Brașov.

Acesta va efectua toate demersurile necesare în fața instanțelor de judecată, în vederea încheierii contractului de lucrări – Aeroportul Internațional Brașov-Ghimbav Etapa a-III-a – Proiectare și execuție lucrări de construcții și instalații obiectul terminal de pasageri, pentru anul 2019.

Reamintesc că procedura a fost contestată și în prezent este suspendată. La momentul acesta contestația se află la Consiliul Național de Soluționare a Contestațiilor, posibilă fiind și calea de atac la Curtea de Apel.

Aceasta duce la o întarziere a lucrărilor și nerespectarea termenelor asumate! Însă vom continua! ”

Previous Story

Video Brașov. După urși, acum bursuci. Bursuc rănit în Şchei. Jandarmeria Brașov:  „ a reușit să sperie o familie de brașoveni, după ce le-a pășit pragul gospodăriei. În final a fost…”

Next Story

Foto Brașov. Erwin Albu, viceprimar Codlea, în picioarele goale, inventar al bălților din oraș după ploaie. „Altfel tot stam asa, in balta….”