Foto Brașov. Vineri se deschide Planetariul de la Zoo. George Scripcaru: „Suntem pregătiți să le oferim brașovenilor și turiștilor o călătorie de neuitat, la început în spațiu, iar peste câteva săptămâni și pe planeta noastră. Printre primii spectatori ai Planetariului vor fi …”

Last Updated on iunie 13, 2019 Primăria Brașov anunță că vineri, 14 iunie, se deschide Planetariul de la Grădina Zoologică, cel mai mare din România. Până la sfârșitul lunii iunie spectatorii vor putea viziona două spectacole – “De pe Pământ în Univers” şi “Două mici bucăţele de sticlă – uimitorul telescop”, vârsta minimă de acces este de 10 ani.

Repertoriul spectacolelor se va diversifica din luna iulie cu încă patru spectacole, dintre care unul destinat copiilor cu vârsta minimă de 5 ani.

Foto Brașov. Vineri se deschide Planetariul de la Zoo. George Scripcaru: „Suntem pregătiți să le oferim brașovenilor și turiștilor o călătorie de neuitat, la început în spațiu, iar peste câteva săptămâni și pe planeta noastră. Printre primii spectatori ai Planetariului vor fi ...” 1

Foto Brașov. Vineri se deschide Planetariul de la Zoo. George Scripcaru: „Suntem pregătiți să le oferim brașovenilor și turiștilor o călătorie de neuitat, la început în spațiu, iar peste câteva săptămâni și pe planeta noastră. Printre primii spectatori ai Planetariului vor fi ...” 2

„Odată cu venirea vacanței, am dorit foarte mult să le putem oferi copiilor și tinerilor un cadou și din partea Municipalității, de aceea am făcut eforturi pentru a deschide Planetariul în ultima zi de școală.

În momentul în care am finalizat lucrările, am crezut că am depășit partea mai grea, dar din păcate, în România sunt destul de puțini specialiști care să administreze activitatea într-un Planetariu, astfel că a trebuit să muncim serios pentru a putea oferi vizitatorilor cel mai bun Planetariu din România, nu doar în ceea ce privește echiparea tehnică, ci și pregătirea personalului.

În acest moment, suntem pregătiți să le oferim brașovenilor și turiștilor o călătorie de neuitat, la început în spațiu, iar peste câteva săptămâni și pe planeta noastră. Printre primii spectatori ai Planetariului vor fi șefii de promoție premiați în cadrul Galei de excelență în educație, ediția 2019”, a declarat primarul George Scripcaru.
Foto Brașov. Vineri se deschide Planetariul de la Zoo. George Scripcaru: „Suntem pregătiți să le oferim brașovenilor și turiștilor o călătorie de neuitat, la început în spațiu, iar peste câteva săptămâni și pe planeta noastră. Printre primii spectatori ai Planetariului vor fi ...” 3

Foto Brașov. Vineri se deschide Planetariul de la Zoo. George Scripcaru: „Suntem pregătiți să le oferim brașovenilor și turiștilor o călătorie de neuitat, la început în spațiu, iar peste câteva săptămâni și pe planeta noastră. Printre primii spectatori ai Planetariului vor fi ...” 4

Foto Brașov. Vineri se deschide Planetariul de la Zoo. George Scripcaru: „Suntem pregătiți să le oferim brașovenilor și turiștilor o călătorie de neuitat, la început în spațiu, iar peste câteva săptămâni și pe planeta noastră. Printre primii spectatori ai Planetariului vor fi ...” 5

Achiziţionarea biletelor se va putea face, în limita locurilor disponibile, atât la casieria Grădinii Zoologice, cât şi online, la zoobrasov.ro/planetariu/spectacole.
Regulamentul de vizitare al Planetariului, tarifele şi orele de difuzare ale spectacolelor sunt disponibile la intrarea în Grădina Zoologică şi pe zoobrasov.ro/planetariu.

Preţul biletelor de intrare la Planetariu este următorul:
– bilet întreg adult – 25 RON
– bilet întreg copii*/elevi/studenţi/pensionari (65+) – 15 RON

– bilet grup organizat elevi** (minim 10 persoane) – 10 RON
*copii cu vârsta peste 5/10 ani (în funcţie de recomandările de vizionare ale fiecărui spectacol în parte). Copiii cu vârste sub 5 ani, respectiv 10 ani, nu au acces în Planetariu la spectacolele nerecomandate categoriei lor de vârstă.
** Reducerea pentru grupuri organizate se acordă doar pentru elevi din clasele 0-12 inclusiv și doar pe baza unui tabel nominal semnat și ștampilat din partea instituției de învățământ.

Previous Story

Brașov. Ialomitianu mesaj pentru Scripcaru: „Sper ca Brașovul sa nu fie dat exemplu după Municipiul București, cu o situație financiara grea. Am observat ca actuala conducere a Primăriei Brașov încearcă sa rezolve situația financiara prin majorarea impozitelor si taxelor locale, care nu …”

Next Story

Brașov. Autobuze RATBV și spre Ghimbav. Ce se întâmplă cu Codlea. Erwin Albu, viceprimar: „Câteva informații despre introducerea Transportului Metropolitan la Codlea…”