Brașov. Ialomitianu mesaj pentru Scripcaru: „Sper ca Brașovul sa nu fie dat exemplu după Municipiul București, cu o situație financiara grea. Am observat ca actuala conducere a Primăriei Brașov încearcă sa rezolve situația financiara prin majorarea impozitelor si taxelor locale, care nu …”

Last Updated on iunie 13, 2019 Brașovul a semnat acum ceva timp un parteneriat cu Bucureștiul. Speranța este acum ca orașul nostru să nu fii preluat de la București metodele prin care au intrat în faliment.

“Dupa cum am spus, exista un deficit de 1 miliard de lei, dar ne vom echilibra. Am obtinut recent un imprumut pentru plata gazelor din aceasta iarna”, a declarat Gabriela Firea potrivit ziare.com.

Brașov. Ialomitianu mesaj pentru Scripcaru: „Sper ca Brașovul sa nu fie dat exemplu după Municipiul București, cu o situație financiara grea. Am observat ca actuala conducere a Primăriei Brașov încearcă sa rezolve situația financiara prin majorarea impozitelor si taxelor locale, care nu ...” 1

Fostul ministru de Finanțe, Gheorghe Ialomitianu: „Reprezentanții Primăriei Brașov anunță in mod excesiv ca in următoarea perioada vor demara investiții importante finanțate din fonduri proprii. De exemplu realizarea Spitalului Regional Brașov si cea mai mare Sala Polivalenta din România.

Mai mult vorbesc de realizarea aeroportului de la Brașov deși acesta este construit de către Consiliul Județean Brașov. Ar fi bine ca reprezentații Primăriei Brașov sa ne spună din ce fonduri finanțează aceste investiții. Potrivit bugetului Primăriei Brașov pe 2019 rezulta ce aceasta instituție nu poate sa își acopere cheltuielile cu funcționarea din veniturile proprii, apelând la excedentul bugetar din anii precedenți.

Sper ca Brașovul sa nu fie dat exemplu după Municipiul București, cu o situație financiara grea. Am observat ca actuala conducere a Primăriei Brașov încearcă sa rezolve situația financiara prin majorarea impozitelor si taxelor locale, care nu este cea mai bună soluție. Recomand conducerii Primăriei Brașov sa ia exemplul orașelor care își asigura finanțarea investițiilor din fonduri europene nerambursabile.

Aceste orașe au depășit din punct de vedere economic, social si cultural Municipiul Brașov”.

Previous Story

Brașov. Mergi? Sărbătoarea Rusaliilor, la Feldioara. Paradă a cailor şi baterea armindenilor

Next Story

Foto Brașov. Vineri se deschide Planetariul de la Zoo. George Scripcaru: „Suntem pregătiți să le oferim brașovenilor și turiștilor o călătorie de neuitat, la început în spațiu, iar peste câteva săptămâni și pe planeta noastră. Printre primii spectatori ai Planetariului vor fi …”