Brașov. Autobuze RATBV și spre Ghimbav. Ce se întâmplă cu Codlea. Erwin Albu, viceprimar: „Câteva informații despre introducerea Transportului Metropolitan la Codlea…”

Last Updated on iunie 13, 2019 Viceprimarul Ionel Fliundra a anunțat astăzi că autobuzele RATBV vor face și Curse Brașov-Ghimbav, de la 1 iulie. Rămâne de rezolvat și traseul spre Codlea.

Autoritățile au stabilit traseul dar și tariful, care este mai mic faţă de cel practicat în prezent de operatorul privat, respectiv 2,5 lei/ călătorie, faţă de 3 lei- călătorie. Autobuzele vor circula cu o frecvenţă de 30-40 de minute, anunță brasovmetropolitan.ro.

Erwin Albu: „Câteva informații despre introducerea Transportului Metropolitan la Codlea.
In ultima perioada au avut loc mai multe intalniri de lucru la care am participat cu privire la introducerea transportului public metropolitan la Codlea pentru pasii finali.

Brașov. Autobuze RATBV și spre Ghimbav. Ce se întâmplă cu Codlea. Erwin Albu, viceprimar: „Câteva informații despre introducerea Transportului Metropolitan la Codlea...” 1

Din partea municipiului nostru exista toata deschiderea si tot interesul pentru a imbunatati conditiile de naveta spre capitala judetului si, din punctul nostru de vedere, ne-am facut partea noastra intocmai cu toate solicitarile venite de la Asociația de Transport Metropolitan Brașov pana in prezent. Inteleg ca inca exista anumite aspecte de clarificat cu autoritatile de la Bucuresti care intarzie procedurile si astept si eu o pozitie oficiala si asumata de catre ATMBV cat mai repede. Mingea este in curtea acestora.

Licenta firmei care face acum legatura Brasov-Codlea cu microbuze expira luna aceasta si in cazul in care cei de la Brasov nu reusesc sa fie pregatiti din luna iulie, legea permite prelungirea licentei actuale cu 6 luni.

Vestile bune discutate deja si pe care le-am avut in vedere:
Costul biletului nu va creste fata de cel actual.
Va exista avantajul ca biletul pentru ruta Codlea-Brasov sa fie valabil in continuare pentru a circula mai departe in Brasov cu mijloacele RATBV.
Vor exista reduceri pentru diferitele categorii de populatie.

Asteptam pozitia oficiala a Asociatiei de Transport Metropolitan Brasov care, sper, sa nu mai intarzie mult.

POZA : grup de lucru cu reprezentantii ATMBV la Primaria Codlea in ultima saptamana a lunii mai”

Previous Story

Foto Brașov. Vineri se deschide Planetariul de la Zoo. George Scripcaru: „Suntem pregătiți să le oferim brașovenilor și turiștilor o călătorie de neuitat, la început în spațiu, iar peste câteva săptămâni și pe planeta noastră. Printre primii spectatori ai Planetariului vor fi …”

Next Story

(Foto) Accident Brașov. Motociclist spulberat de un autoturism pe bulevardul Saturn