(Foto) Accident Brașov. Motociclist spulberat de un autoturism pe bulevardul Saturn

Last Updated on iunie 14, 2019 Un motociclist a fost spulberat joi seara pe Bulevardul Saturn din municipiul Brașov. Din primele informații, motociclistul ar fi ieșit fără să se asigure de pe un drum secundar și a fost lovit în plin de un autoturism.

Deși impactul a fost destul de puternic, motociclistul era conștient și a fost preluat de medicii de la Smurd, potrivit purtătorului de cuvânt al ISU Brașov, cpt. Ciprian Sfreja, anunță Observator de Brașov.

Realitatea De Brasov: „FOTO Motociclist lovit de masina, pe bulevardul Saturn! La fata locului au intervenit ambulanta si un echipaj SMURD.
(Foto) Accident Brașov. Motociclist spulberat de un autoturism pe bulevardul Saturn 1

(Foto) Accident Brașov. Motociclist spulberat de un autoturism pe bulevardul Saturn 2

(Foto) Accident Brașov. Motociclist spulberat de un autoturism pe bulevardul Saturn 3

(Foto) Accident Brașov. Motociclist spulberat de un autoturism pe bulevardul Saturn 4

(Foto) Accident Brașov. Motociclist spulberat de un autoturism pe bulevardul Saturn 5

Sursa foto: Info Trafic Brasov”

Previous Story

Brașov. Autobuze RATBV și spre Ghimbav. Ce se întâmplă cu Codlea. Erwin Albu, viceprimar: „Câteva informații despre introducerea Transportului Metropolitan la Codlea…”

Next Story

Brașov. Mara Mareș în propusă în Guvernul PNL condus de Ludovic Orban. Mara Mareş: „Sunt onorată că am făcut parte din delegaţia PNL, şi că echipa noastră susţine fără rezerve acest act bun şi necesar pentru noi, ca naţiune europeană. Acordul Politic Național pentru…”