Brașov. Mara Mareș în propusă în Guvernul PNL condus de Ludovic Orban. Mara Mareş: „Sunt onorată că am făcut parte din delegaţia PNL, şi că echipa noastră susţine fără rezerve acest act bun şi necesar pentru noi, ca naţiune europeană. Acordul Politic Național pentru…”

Last Updated on iunie 14, 2019 Mara Mareș este propusă pe o listă neoficială a noului guvern PNL. În cazul în care moțiunea anti-Dăncilă va fi votată de parlamentari.

În timp ce USR a declarat clar că nu vrea să facă parte dintr-un viitor cabinet dacă moțiunea de cenzură trece, iar executivul condus de Viorica Dăncilă pică, PNL ar putea asigura în totalitate posturile de miniștri. Televiziunile de știri au prezentat lista cu potențialii miniștri, deși de pe ea lipsește un titular la Transporturi, anunță stiripesurse.ro.

Brașov. Mara Mareș în propusă în Guvernul PNL condus de Ludovic Orban. Mara Mareş: „Sunt onorată că am făcut parte din delegaţia PNL, şi că echipa noastră susţine fără rezerve acest act bun şi necesar pentru noi, ca naţiune europeană. Acordul Politic Național pentru...” 1

1. SGG – Cristi Barbu
2. Munca – Ionel Danca
3. Tineret – Mara Mareș

4. Justitie – Cristian Bacanu
5. Economie – Ion Stefan
6. Energie – Dan Valceanu
7. Romanii de pretutindeni – Violeta Vijulie

8. Externe – Cristian Diaconescu
9. Finante – Florin Cîtu
10. Cultura – Gigel Stirbu

11. Fonduri Europene – Ciprian Ciucu
12. Interne – Costel Alexe
13. Aparare – Ionel Palar
14. Sanatate – Catalin Deaconescu
15. Educatie – Claudia Benchescu

Mara Mareş: „Partidul Naţional Liberal a răspuns astăzi apelului Preşedintelui României pentru transpunerea rezultatelor referendumului privind justiția.

Sunt onorată că am făcut parte din delegaţia PNL, şi că echipa noastră susţine fără rezerve acest act bun şi necesar pentru noi, ca naţiune europeană.

Acordul Politic Național pentru consolidarea parcursului european al României este necesar, dacă vrem accelerarea integrării europene, dacă vrem dezbateri publice normale şi constructive şi dacă nu-i mai vrem pe cei care, deşi fac politică în România, nu îşi doresc o Românie europeană”.

Previous Story

(Foto) Accident Brașov. Motociclist spulberat de un autoturism pe bulevardul Saturn

Next Story

Video Brașov. S-a deschis Planetariul de la ZOO, cel mai mare din România. Cum arată