Cristian: „Brașov are centură ocolitoare… Decentă….București are festivaluri și paranghelii folclorice, parcări subvenționate (chiar dacă ai 2-3 mașini), biciclete gratis cu impozit pe venit inclus, ajutor de botez, plimbări la moaște, agent termic subvenții la căldură cu firmă de încălzire centralizată în faliment, firme ale…”

Last Updated on iunie 24, 2019 Tot mai mulți sunt nemulțumiți de capitala României. Mai ales după ce primarul Gabriela Firea a recunoscut că Bucureștiul este în faliment pentru că jumătate din buget se duce pe subvenție la transport și căldură și nu se cuvine să scumpească biletele de autobuz și factura la căldură.  De asta nu pot face nicio lucrare serioasă de infrastructură.

Pe Facebook, Cristian Paun a scris: „Brașov are centură ocolitoare… Decentă. Cu câteva rondouri care pot fi ușor transformate în pasaje, la nevoie.

Cristian: „Brașov are centură ocolitoare... Decentă....București are festivaluri și paranghelii folclorice, parcări subvenționate (chiar dacă ai 2-3 mașini), biciclete gratis cu impozit pe venit inclus, ajutor de botez, plimbări la moaște, agent termic subvenții la căldură cu firmă de încălzire centralizată în faliment, firme ale...” 1

București are festivaluri și paranghelii folclorice, parcări subvenționate (chiar dacă ai 2-3 mașini), biciclete gratis cu impozit pe venit inclus, ajutor de botez, plimbări la moaște, agent termic subvenții la căldură cu firmă de încălzire centralizată în faliment, firme ale primăriei cu mulți angajați plătiți gras să frece duda. Indecente. Și care pot fi transformate în voturi, la nevoie..”

Previous Story

Brașov. Mergi? Marius Vintila și Nicușor Dan participă la „Dezbatere publică: PARC sau Parcare – Cum va arăta Brașovul?” Tudor Benga: „Brașoveni, stăm de vorbă aplicat și informat despre planurile Primăriei Brașov de a săpa parcul central pentru a construi o parcare subterană….”

Next Story

Foto Brașov. Medicul Bogdan Moldovan, spitalul Sf. Constantin: „Si a mai trecut o zi… Fără nicio veste de la București. Peste 20 de cazuri amânate, majoritatea oncologice. Viata nu contează, contează ca “ne-au tras-o”. In tara in care in 30 de ani …”