(Last Updated On: June 24, 2019)

Tot mai mulți sunt nemulțumiți de capitala României. Mai ales după ce primarul Gabriela Firea a recunoscut că Bucureștiul este în faliment pentru că jumătate din buget se duce pe subvenție la transport și căldură și nu se cuvine să scumpească biletele de autobuz și factura la căldură.  De asta nu pot face nicio lucrare serioasă de infrastructură.

Pe Facebook, Cristian Paun a scris: „Brașov are centură ocolitoare… Decentă. Cu câteva rondouri care pot fi ușor transformate în pasaje, la nevoie.

Cristian: „Brașov are centură ocolitoare... Decentă....București are festivaluri și paranghelii folclorice, parcări subvenționate (chiar dacă ai 2-3 mașini), biciclete gratis cu impozit pe venit inclus, ajutor de botez, plimbări la moaște, agent termic subvenții la căldură cu firmă de încălzire centralizată în faliment, firme ale...” 1

București are festivaluri și paranghelii folclorice, parcări subvenționate (chiar dacă ai 2-3 mașini), biciclete gratis cu impozit pe venit inclus, ajutor de botez, plimbări la moaște, agent termic subvenții la căldură cu firmă de încălzire centralizată în faliment, firme ale primăriei cu mulți angajați plătiți gras să frece duda. Indecente. Și care pot fi transformate în voturi, la nevoie..”