Foto Brașov. Medicul Bogdan Moldovan, spitalul Sf. Constantin: „Si a mai trecut o zi… Fără nicio veste de la București. Peste 20 de cazuri amânate, majoritatea oncologice. Viata nu contează, contează ca “ne-au tras-o”. In tara in care in 30 de ani …”

Last Updated on iunie 24, 2019 Situație confuză la noul spital SF. Constantin, care se deschide la Dârste. Se pare că cei de la București nu ar fi avizat deschiderea totală a spitalului.

Medicul Bogdan Moldovan: „Si a mai trecut o zi… Fără nicio veste de la București.
Peste 20 de cazuri amânate, majoritatea oncologice. Viata nu contează, contează ca “ne-au tras-o”. In tara in care in 30 de ani nu s-a făcut niciun spital Noul Spital Sf Constantin din Dârste trebuie ținut pe tușă.

Foto Brașov. Medicul Bogdan Moldovan, spitalul Sf. Constantin: „Si a mai trecut o zi... Fără nicio veste de la București. Peste 20 de cazuri amânate, majoritatea oncologice. Viata nu contează, contează ca "ne-au tras-o". In tara in care in 30 de ani ...” 1  Foto Brașov. Medicul Bogdan Moldovan, spitalul Sf. Constantin: „Si a mai trecut o zi... Fără nicio veste de la București. Peste 20 de cazuri amânate, majoritatea oncologice. Viata nu contează, contează ca "ne-au tras-o". In tara in care in 30 de ani ...” 2 Foto Brașov. Medicul Bogdan Moldovan, spitalul Sf. Constantin: „Si a mai trecut o zi... Fără nicio veste de la București. Peste 20 de cazuri amânate, majoritatea oncologice. Viata nu contează, contează ca "ne-au tras-o". In tara in care in 30 de ani ...” 3 Foto Brașov. Medicul Bogdan Moldovan, spitalul Sf. Constantin: „Si a mai trecut o zi... Fără nicio veste de la București. Peste 20 de cazuri amânate, majoritatea oncologice. Viata nu contează, contează ca "ne-au tras-o". In tara in care in 30 de ani ...” 4 Foto Brașov. Medicul Bogdan Moldovan, spitalul Sf. Constantin: „Si a mai trecut o zi... Fără nicio veste de la București. Peste 20 de cazuri amânate, majoritatea oncologice. Viata nu contează, contează ca "ne-au tras-o". In tara in care in 30 de ani ...” 5 Foto Brașov. Medicul Bogdan Moldovan, spitalul Sf. Constantin: „Si a mai trecut o zi... Fără nicio veste de la București. Peste 20 de cazuri amânate, majoritatea oncologice. Viata nu contează, contează ca "ne-au tras-o". In tara in care in 30 de ani ...” 6 Foto Brașov. Medicul Bogdan Moldovan, spitalul Sf. Constantin: „Si a mai trecut o zi... Fără nicio veste de la București. Peste 20 de cazuri amânate, majoritatea oncologice. Viata nu contează, contează ca "ne-au tras-o". In tara in care in 30 de ani ...” 7

Hai România!!
Îmi cer scuze pacienților amânați!! Nu e vina noastră!!”

Previous Story

Cristian: „Brașov are centură ocolitoare… Decentă….București are festivaluri și paranghelii folclorice, parcări subvenționate (chiar dacă ai 2-3 mașini), biciclete gratis cu impozit pe venit inclus, ajutor de botez, plimbări la moaște, agent termic subvenții la căldură cu firmă de încălzire centralizată în faliment, firme ale…”

Next Story

Drum nou către Poiana Brașov. George Scripcaru: „Dacă vor să evite orașul, pot merge pe ocolitoare și apoi, din Bartolomeu, direct spre Poiană. Astfel …”