Brașov. Spitalul Sf Constantin deschide săptămâna viitoare cel mai mare spital privat din România, amplasat pe 3 hectare de pădure

Last Updated on iunie 13, 2019 Conducerea spitalului Sf. Constantin anunță că pe 18 iunie va deschide cel mai mare spital privat din România, amplasat pe 3 hectare de pădure, în locul fostului Pantex, la ieșire din Brașov spre Predeal.

„În perioada 13-17 iunie va avea loc relocarea secţiilor clinice din sediul de pe Iuliu Maniu 49 în noul sediu de pe Calea Bucureşti 318. Acest moment va perturba activitatea medico-chirurgicală, operaţiile de anvergură fiind amânate pe după 18 iunie. Ne cerem scuze pentru situaţia creată şi vă asigurăm că pacienţii amânaţi vor fi trataţi cu prioritate în noua locaţie”, anunţă Bogdan Moldovan, şef Secţie Chirurgie Spitalul Sfântul Constantin, pe pagina de Facebook, potrivit bzb.ro.

Brașov. Spitalul Sf Constantin deschide săptămâna viitoare cel mai mare spital privat din România, amplasat pe 3 hectare de pădure 1

Prima intervenţie care va avea loc în noul Spital Sf. Constantin „va fi şi o premieră pentru Europa de Est, o procedură de Hyperthermic Isolated Limb Perfusion pentru un sarcom gigant”. Noul corp va fi echipat un al doilea echipament de HIPEC de ultimă generaţie de tip Performer, ceea ce va permite spitalului să efectueze în paralel două proceduri HIPEC/ HITHOC/ HILP în două săli de operaţie. Ca şi noi facilităţi e menţionat un nou compartiment de Cardiologie Intervenţională cu un angiograf Siemens de ultima generaţie, care va deservi urgenţele cardiace majore.

Spitalul Sf Constantin: „Investigații imagistică- RMN, CT, Mamograf cu tomosinteză și Rx- fără timpi de așteptare, cu cele mai performante aparate de pe piață, acum la noul Spital Sf. Constantin, în Brașov, Calea București 318.
Programări și detalii la Call Center 0268300300”.

Previous Story

Brașov. Cerbul de Aur în Piața Sfatului sau nu? Cristian Macedonschi: „Comercianții din centru si-au prezentat nemulțumirea pentru faptul ca Piața Sfatului este blocata aproximativ 3-4 săptămâni in cea mai bună luna turistica a anului. Ei au invocat si …”

Next Story

Brașov. Primăria construiește drum spre blocurile din Sânpetru dar nu și la blocurile noi din Tractorul. Nelu Corbu: „ Oare locuitorii din Tractoru ce parere au despre faptul ca desi platesc taxe locale in Brasov acestea NU sunt folosite pentru construirea infrastructurii din cartierul lor ci sunt folosite in beneficiul viitorilor locuitori de pe teritoriul Sanpetrului. Sanpetrul nu are propriul buget? De ce a trebuit …”