Brașov. Primăria construiește drum spre blocurile din Sânpetru dar nu și la blocurile noi din Tractorul. Nelu Corbu: „ Oare locuitorii din Tractoru ce parere au despre faptul ca desi platesc taxe locale in Brasov acestea NU sunt folosite pentru construirea infrastructurii din cartierul lor ci sunt folosite in beneficiul viitorilor locuitori de pe teritoriul Sanpetrului. Sanpetrul nu are propriul buget? De ce a trebuit …”

Last Updated on iunie 12, 2019 Unii locuitori din cartierul Tractorul sunt supărați că Primăria Brașov nu le face străzile dar face un drum pentru blocurile din Sânpetru. Primăria Brașov a anunțat că va prelungi și moderniza Strada Narciselor care va deschide accesul spre 15-17 blocuri ce se vor construi în spatele RATBV Brașov.

Nelu Corbu: „Din nou despre Brasov si administratia publica locala.
Nimeni nu spune ca nu e necesara extinderea infrastructurii rutiere, dar… am inteles ca argumentul administratiei locale brasovene pentru construirea Strazii Narciselor este aglomeratia, dar si premisele unei dezoltari imobiliare extinse in zona respectiva, adica vorbim de intentia unui dezvoltator de construire a 15-17 blocuri imediat in spatele RATBv-ului, adica pe teritoriul comunei Sanpetru!

Brașov. Primăria construiește drum spre blocurile din Sânpetru dar nu și la blocurile noi din Tractorul. Nelu Corbu: „ Oare locuitorii din Tractoru ce parere au despre faptul ca desi platesc taxe locale in Brasov acestea NU sunt folosite pentru construirea infrastructurii din cartierul lor ci sunt folosite in beneficiul viitorilor locuitori de pe teritoriul Sanpetrului. Sanpetrul nu are propriul buget? De ce a trebuit ...” 1

Oare locuitorii din Tractoru ce parere au despre faptul ca desi platesc taxe locale in Brasov acestea NU sunt folosite pentru construirea infrastructurii din cartierul lor ci sunt folosite in beneficiul viitorilor locuitori de pe teritoriul Sanpetrului. Sanpetrul nu are propriul buget?

De ce a trebuit preluat drumul asta de la ei pentru a se executa aceasta investiti de catre Brasov? Cum de consilierii locali brasoveni au luat aceasta decizie fara consultarea cetatenilor pe care-i reprezinta?

Cum e posibil sa fie ignorati mii de brasoveni care traiesc in praf si noroi in timp ce administratia ia decizii de construire de drumuri pentru comunitatile invecinate? Stiu, o sa spuneti ca am ceva cu sanpetrenii si va raspund: nu am absolut nimic cu ei, dar fiecare administratie ar trebui sa-si plateasca pretul propriei dezvoltari, nu trebuie sa cada in cheltuiala Brasovului accesul facil al locuitorilor din Sanpetru, cu atat mai mult cu cat fix brasovenii nu beneficiaza de infrastructura necesara traiului intr-un oras asa zis european.

Cel mai frumos oras din Romania…cu cei mai batjocoriti cetateni ai sai :(”

Previous Story

Brașov. Spitalul Sf Constantin deschide săptămâna viitoare cel mai mare spital privat din România, amplasat pe 3 hectare de pădure

Next Story

Brașov. Premieră națională la Magnolia! „Poșta Panduri, Prima Stație Poștală Digitală cu atmosferă controlată care e deschisă 24/7, pentru coletele sensibile la temperatură”