(Last Updated On: June 12, 2019)

Rețeaua națională de puncte de ridicare, Poșta Panduri, a deschis de curând prima Stație Poștală Digitală  cu atmosferă controlată din România.

Stația poștală digitală a fost deschisă în Magnolia Shopping Center din Brașov și funcționează non stop.

Pe Facebook, cei de la Magnolia au scris: „Avem și o premieră națională la Magnolia!

Prietenii noștri de la Poșta Panduri au deschis de curând prima Stație Poștală Digitală cu atmosferă controlată care e deschisă 24/7. Un serviciu ideal pentru prietenii care sunt mereu ocupați și își fac cumpărăturile on-line. Îi anunțăm cu plăcere că își pot ridica coletele oricând, la orice oră!

Brașov. Premieră națională la Magnolia! „Poșta Panduri, Prima Stație Poștală Digitală cu atmosferă controlată care e deschisă 24/7, pentru coletele sensibile la temperatură” 1

Iar datorită sistemului de climatizare nu au de ce să își facă griji pentru coletele sensibile la temperatură!”

Poșta Panduri este o rețea națională de puncte de ridicare, Pachetomate/SmartLockers, a produselor comandate online – ce oferă comercianților online serviciul Click&Collect.

Nascut la data de 16 noiembrie 2006, Magnolia Shopping Center, s-a diferentiat inca de la inceput prin arhitectura deosebita dar simpla si care s-a integrat armonios in mediul natural al cartierului Racadau, un cartier stilat si cu oameni pe masura.

De la inceput, Magnolia Shopping Center si-a propus sa devina un spatiu reconfortant si primitor pentru brasoveni, reusind astfel in cei doi ani de existenta, o relatie de intimitate cu clientii sai loiali.

Este locul in care brasovenii si nu numai, pot gasi o gama diversificata de produse si servicii.