Brașov. Premieră națională la Magnolia! „Poșta Panduri, Prima Stație Poștală Digitală cu atmosferă controlată care e deschisă 24/7, pentru coletele sensibile la temperatură”

Last Updated on iunie 12, 2019 Rețeaua națională de puncte de ridicare, Poșta Panduri, a deschis de curând prima Stație Poștală Digitală  cu atmosferă controlată din România.

Stația poștală digitală a fost deschisă în Magnolia Shopping Center din Brașov și funcționează non stop.

Pe Facebook, cei de la Magnolia au scris: „Avem și o premieră națională la Magnolia!

Prietenii noștri de la Poșta Panduri au deschis de curând prima Stație Poștală Digitală cu atmosferă controlată care e deschisă 24/7. Un serviciu ideal pentru prietenii care sunt mereu ocupați și își fac cumpărăturile on-line. Îi anunțăm cu plăcere că își pot ridica coletele oricând, la orice oră!

Brașov. Premieră națională la Magnolia! „Poșta Panduri, Prima Stație Poștală Digitală cu atmosferă controlată care e deschisă 24/7, pentru coletele sensibile la temperatură” 1

Iar datorită sistemului de climatizare nu au de ce să își facă griji pentru coletele sensibile la temperatură!”

Poșta Panduri este o rețea națională de puncte de ridicare, Pachetomate/SmartLockers, a produselor comandate online – ce oferă comercianților online serviciul Click&Collect.

Nascut la data de 16 noiembrie 2006, Magnolia Shopping Center, s-a diferentiat inca de la inceput prin arhitectura deosebita dar simpla si care s-a integrat armonios in mediul natural al cartierului Racadau, un cartier stilat si cu oameni pe masura.

De la inceput, Magnolia Shopping Center si-a propus sa devina un spatiu reconfortant si primitor pentru brasoveni, reusind astfel in cei doi ani de existenta, o relatie de intimitate cu clientii sai loiali.

Este locul in care brasovenii si nu numai, pot gasi o gama diversificata de produse si servicii.

Previous Story

Brașov. Primăria construiește drum spre blocurile din Sânpetru dar nu și la blocurile noi din Tractorul. Nelu Corbu: „ Oare locuitorii din Tractoru ce parere au despre faptul ca desi platesc taxe locale in Brasov acestea NU sunt folosite pentru construirea infrastructurii din cartierul lor ci sunt folosite in beneficiul viitorilor locuitori de pe teritoriul Sanpetrului. Sanpetrul nu are propriul buget? De ce a trebuit …”

Next Story

(Foto/Video)Brașov. Imagini cu Autostrada Cristian-Râșnov. Observați că autostrada pleacă din gardul unei case