(Foto/Video)Brașov. Imagini cu Autostrada Cristian-Râșnov. Observați că autostrada pleacă din gardul unei case

Last Updated on iunie 13, 2019 Guvernul României lucrează la Autostrada Brașov-Comarnic. 6 kilometri drum drept Cristian- Râșnov. Atâta poate. Interesant este că lucrările se desfășoară chiar din gardul unei case.

Sectorului de autostradă Râşnov – Cristian şi a drumului de legătură cu profil de autostradă care asigură descărcarea traficului rutier spre municipiul Braşov. Acest segment va avea o lungime de 10 km, din care 6,3 km în regim de autostradă şi 3,7 km la profil de drum naţional cu 4 benzi, separate pe zona mediană, anunță bzb.ro.

Bogdan Rusu: „Incredibil de aproape de localitati. Bravo Dorele!”

(Foto/Video)Brașov. Imagini cu Autostrada Cristian-Râșnov. Observați că autostrada pleacă din gardul unei case 1

Asociația Pro Infrastructură: „Avem o nouă PREMIERĂ: prima filmare completă din dronă cu șantierul Autostrăzii A3 Râșnov-Cristian! Urmăriți cadrele aeriene, cu explicații.

 

Tronsonul este construit de Alpenside și include 6,3 km de autostradă și 3,5 km de drum de legătură cu două benzi pe sens. Există o autorizație de construire emisă pentru aproximativ 60% din lucrări. Din 20.05.2019 avem mișcare în teren. Termenul de execuție este 18 luni.

(Foto/Video)Brașov. Imagini cu Autostrada Cristian-Râșnov. Observați că autostrada pleacă din gardul unei case 2 (Foto/Video)Brașov. Imagini cu Autostrada Cristian-Râșnov. Observați că autostrada pleacă din gardul unei case 3 (Foto/Video)Brașov. Imagini cu Autostrada Cristian-Râșnov. Observați că autostrada pleacă din gardul unei case 4 (Foto/Video)Brașov. Imagini cu Autostrada Cristian-Râșnov. Observați că autostrada pleacă din gardul unei case 5 (Foto/Video)Brașov. Imagini cu Autostrada Cristian-Râșnov. Observați că autostrada pleacă din gardul unei case 6

Avansul este vizibil în doar trei săptămâni de muncă efectivă. Evident, avem blocaje birocratice plus relocări de utilități care trebuie rezolvate urgent. Însă startul este bun, unul care ne dă speranțe că vom circula pe acest mini-lot în decembrie 2020 dacă antreprenorul general va reuși să crească mobilizarea în timp util”.

Vezi aici Video:

Revenim cu detalii!

Previous Story

Brașov. Premieră națională la Magnolia! „Poșta Panduri, Prima Stație Poștală Digitală cu atmosferă controlată care e deschisă 24/7, pentru coletele sensibile la temperatură”

Next Story

Brașov. Mergi? Sărbătoarea Rusaliilor, la Feldioara. Paradă a cailor şi baterea armindenilor