Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/brasovromania/public_html/wp-content/themes/fox/inc/admin/import.php on line 394
Brașov. Cerbul de Aur în Piața Sfatului sau nu? Cristian Macedonschi: „Comercianții din centru si-au prezentat nemulțumirea pentru faptul ca Piața Sfatului este blocata aproximativ 3-4 săptămâni in cea mai bună luna turistica a anului. Ei au invocat si ...”

Brașov. Cerbul de Aur în Piața Sfatului sau nu? Cristian Macedonschi: „Comercianții din centru si-au prezentat nemulțumirea pentru faptul ca Piața Sfatului este blocata aproximativ 3-4 săptămâni in cea mai bună luna turistica a anului. Ei au invocat si …”

Last Updated on iunie 12, 2019 Comercianții se opun organizării Cerbului de Aur în Piața Sfatului deoarece terasele lor sunt desființate în cea mai profitabilă lună a anului. Unii spun că în zilele festivalului comercianții pierd chiar și 1 milion de euro.

TVR a dat deja startul înscrierilor pentru Concursul internaţional de interpretare. 12 finaliști vor cânta pe scena festivalului pentru premii în valoare de peste 55 de mii de euro, anunță Libertatea. 

Consilierul Local Cristian Macedonschi: „La ultima ședință de Consiliu Local Brașov s-a înflăcărat o discuție legata de organizarea Festivalului Cerbul de Aur in Piața Sfatului.

Brașov. Cerbul de Aur în Piața Sfatului sau nu? Cristian Macedonschi: „Comercianții din centru si-au prezentat nemulțumirea pentru faptul ca Piața Sfatului este blocata aproximativ 3-4 săptămâni in cea mai bună luna turistica a anului. Ei au invocat si ...” 1

Comercianții din centru si-au prezentat nemulțumirea pentru faptul ca Piața Sfatului este blocata aproximativ 3-4 săptămâni in cea mai bună luna turistica a anului. Ei au invocat si nemulțumiri majore ale turiștilor, in special străini, care vin în august la noi sa viziteze orașul medieval si le este blocat accesul in centru datorita organizării megalomanice a festivalului.

In continuare imi exprim parerea personala pe care mi-o asum in totalitate.

Cerbul de Aur este un eveniment emblematic pentru Brasov care ar trebui sa fie sustinut de toti brasovenii in egala masura. Ma doare sufletul sa vad ca exista dezbateri pro si contra acestui eveniment iar acest lucru se datoreaza doar unui management si a unei comunicari defectoase atat din partea organizatorilor cat si din partea primariei.

In calitate de consilier local care am militat pentru reluarea acestei traditii la Brasov nu am avut cum sa votez impotriva festivalului dar ce pot spune din punct de vedere al unui organizator de evenimente majore cu o experienta de peste 10 ani, ca se poate organiza in asa fel incat sa se bucure atat iubitorii cerbului cat si gastronomii din centrul Brasovului si in special turistii de acest eveniment unic in Romania.

Singurul lucru care trebuie facut este sa ne asezam la masa rotunda impreuna, sa invitam si alti specialisti din domeniu si sa gasim formula care sa aduca plusvaloare pentru toti.

Eu dau exemplul concertelor lui Andre Rieu care se organizeaza in centrele istorice din Europa iar modul de organizare lean si smart nu deranjeaza pe nimeni si creaza plusvaloare atat pentru orasele in care le organizeaza cat si gastronomilor si comerciantilor din jur.

Din punctul meu de vedere ar trebui sa fie cuvantul de ordine pentru Cerbul de Aur brasovean, #COLABORAREA si astfel #IMPREUNA sa cream o situatie de #WinWin atat pentru oras cat si pentru brasovenii care traiesc si muncesc in centru istoric si nu in ultimul rand pentru turistii care ne viziteaza in perioada cerbului!

Astept parerile voastre si daca se doreste ma pot implica in organizarea unei astfel de intalniri!”

Previous Story

Brașov. Muncitor în stare gravă după ce a căzut de la 5 metri înălţime

Next Story

Brașov. Spitalul Sf Constantin deschide săptămâna viitoare cel mai mare spital privat din România, amplasat pe 3 hectare de pădure