Brașov. Muncitor în stare gravă după ce a căzut de la 5 metri înălţime

Last Updated on iunie 11, 2019 Un barbat a cazut de la înălțimea de aproximativ 4 metri pe un şantier din Centrul Civic din municipiul Brașov.

Incidentul s-a petrecut în jurul orei 13.30.

Brașov. Muncitor în stare gravă după ce a căzut de la 5 metri înălţime 1

Un echipaj SMURD s-a deplasat la faţa locului. Victima are 43 de ani şi este politraumatizată prin cădere de la înalțime, dar conştientă, informează realitateadebrasov.net

„Accident de munca pe un șantier din municipiul Brasov. Un barbat in varsta de 43 ani a cazut de la o inaltime de aproximativ 5 metri. Acesta a fost transportat la spital pentru investigatii medicale. A fost anuntat ITM. Cercetările continuă în cadrul unui dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de neluarea măsurilor legale de securitate și sănătate în muncă, nerespectarea măsurilor legale de securitate și sănătate în muncă și vătămare corporală din culpa”, a precizat subcomisarul de politie al IPJ Brasov, Alina Ivan.

Previous Story

Brașov. Doi șoferi de autobuz RATBV, prinși băuți de Poliția, au fost dați afară. Reacția conducerii

Next Story

Brașov. Cerbul de Aur în Piața Sfatului sau nu? Cristian Macedonschi: „Comercianții din centru si-au prezentat nemulțumirea pentru faptul ca Piața Sfatului este blocata aproximativ 3-4 săptămâni in cea mai bună luna turistica a anului. Ei au invocat si …”