Brașov. Doi șoferi de autobuz RATBV, prinși băuți de Poliția, au fost dați afară. Reacția conducerii

Last Updated on iunie 11, 2019 Doi șoferi RATBV care au fost prinși luni de polițiști sub influența alcoolului în timp ce se aflau la serviciu au fost concediați.

„În urma desfășurării unei cercetări disciplinare ce i-a vizat pe doi angajați RATBV S.A., ce au fost depistați ieri conducând sub influența alcoolului, având fiecare câte o alcoolemie de 0,06 mg/l alcool pur în aerul expirat, autovehicule de transport public de călători, conducerea RATBV S.A. a luat astăzi decizia desfacerii disciplinare a contractelor individuale de muncă ale celor doi șoferi.

Brașov. Doi șoferi de autobuz RATBV, prinși băuți de Poliția, au fost dați afară. Reacția conducerii 1

Conducerea RATBV transmite faptul că manifestă toleranță zero față de faptele de natură a prejudicia sau a pune în pericol orice categorie de clienți ai societății. De asemenea, în cursul acestei zile au fost dispuse măsuri de creștere a numărului de conducători auto de autobuze și troleibuze ce vor fi testați cu aparate etilotest, prin sondaj, înainte de ieșirea în traseu”, potrivit unui comunicat RATBV.

Previous Story

Strada Cucului, o nouă legătură între Brașov și Cristian. George Scripcaru: „Va reprezenta și o alternativă la DN 73. Avem deja un studiu pentru …”

Next Story

Brașov. Muncitor în stare gravă după ce a căzut de la 5 metri înălţime