Brașov. Spitalul din Săcele este degeaba?  O mămică a sunat la 112 chiar din spital! Andreea : „A căzut fetița și și-a spart capul, faceți ceva că îmi moare în brațe!…cei de la 112 au spus și ei mirați: ” Ne sunați dintr-un spital că aveți nevoie de ambulanță??” Le-am răspuns că da, pentru că …”

Last Updated on iunie 11, 2019 A fost bucurie mare când s-a redeschis spitalul din Săcele. Doar că, aproape toate cazurile le trimit la Brașov. Spitalul este cam degeaba. În schimb medicii și asistentele au salarii mai mari ca la Brașov.

Pe Facebook, Andreea Stavarachi a scris: „Mămica copil:
– A căzut fetița și și-a spart capul, faceți ceva că îmi moare în brațe!

Brașov. Spitalul din Săcele este degeaba?  O mămică a sunat la 112 chiar din spital! Andreea : „A căzut fetița și și-a spart capul, faceți ceva că îmi moare în brațe!...cei de la 112 au spus și ei mirați: " Ne sunați dintr-un spital că aveți nevoie de ambulanță??" Le-am răspuns că da, pentru că ...” 1

Asistenta urgențe:
– Noi nu avem ce să-i facem! Mergeți la spitalul de copii cu mașina personală!

Mămica copil:
– ce spital este acesta?
Asistenta urgențe:
-Ne pare rău, sala de la chirurgie este închisă!.

Toate aceste discuții au avut loc la Spitalul Municipal Săcele, după ce fetița mea de un an jumate a căzut și și-a spart capul, am ajuns cu ea la urgențe ( că doar avem și noi spital nu?) Cu pierderi semnificative de sânge, eram amândoi părinții plini de sânge, disperați că ne moare în brațe, pur și simplu personalul spitalului erau depășiți de situație! Au avut și ironia să ne întrebe dacă și noi am cazut cu ea de suntem plini de sânge.

Am pus mâna pe telefon și am sunat la urgențe, le-am spus că solicităm o ambulanță urgent, cei de la 112 au spus și ei mirați: ” Ne sunați dintr-un spital că aveți nevoie de ambulanță??” Le-am răspuns că da, pentru că nu știu ce să-i facă copilului. În cele din urmă a sosit ambulanța de la Brașov în foarte scurt timp, undeva la 5-6 minute, au fost și ei revoltați pentru că nici guler cervical nu avea copilul! In cele din urmă au luat fetița la spitalul de copii, unde i-au acordat îngrijiri medicale.

Deci oameni buni, evitați spitalul Municipal Săcele în caz de urgență! Nu sunt profesioniști și sunt depășiți de situație! Nu se poate așa ceva! Să nu ai permanent un medic pentru urgențe, să preiei persoane rănite? Să nu ai un medic să curețe o rană? Să preia un pacient să-l bandajeze Și să-i oprească măcar o hemoragie puternică??. E egal cu 0 acel spital!”

Previous Story

Va ajuta Brașovul? Roxana Mînzatu este noul ministru al Fondurilor Europene. „Imi doresc sã servesc cu bun folos România…”

Next Story

Strada Cucului, o nouă legătură între Brașov și Cristian. George Scripcaru: „Va reprezenta și o alternativă la DN 73. Avem deja un studiu pentru …”