(Last Updated On: June 11, 2019)

Roxana Mînzatu, deputat PSD Brașov, este noul ministru al Fondurilor Europene. Ea a depus ieri jurământul în fața președintelui Klaus Iohannis. Poate nu ar fi rău să depună un jurământ și în fața Brașovului, se știe că cei de la PSD cam urăsc orașul nostru, nu-l ajută decât cu firimituri.

Ceremonia de depunere a jurământului de învestitură în funcție a ministrului justiției Ana Birchall, a ministrului fondurilor europene Roxana Mânzatu și a ministrului pentru românii de pretutindeni Natalia Intotero s-a desfășurat la Palatul Cotroceni, fără ca președintele Iohannis să transmită un mesaj noilor miniștri, anunță Realitatea Tv.

Va ajuta Brașovul? Roxana Mînzatu este noul ministru al Fondurilor Europene. „Imi doresc sã servesc cu bun folos România...” 1

Klaus Iohannis a refuzat cea de-a patra propunere a premierului Viorica Dăncilă, aceasta propunându-l pe Titus Corlățean ca vicepremier, argumentul șefului statului fiind acela că Titus Corlățean nu îndeplinește criteriul reputației neștirbite din cauza crizei la votul din Diaspora din 2014.

Roxana Minzatu: „Imi doresc sã servesc cu bun folos România”.