Va ajuta Brașovul? Roxana Mînzatu este noul ministru al Fondurilor Europene. „Imi doresc sã servesc cu bun folos România…”

Last Updated on iunie 11, 2019 Roxana Mînzatu, deputat PSD Brașov, este noul ministru al Fondurilor Europene. Ea a depus ieri jurământul în fața președintelui Klaus Iohannis. Poate nu ar fi rău să depună un jurământ și în fața Brașovului, se știe că cei de la PSD cam urăsc orașul nostru, nu-l ajută decât cu firimituri.

Ceremonia de depunere a jurământului de învestitură în funcție a ministrului justiției Ana Birchall, a ministrului fondurilor europene Roxana Mânzatu și a ministrului pentru românii de pretutindeni Natalia Intotero s-a desfășurat la Palatul Cotroceni, fără ca președintele Iohannis să transmită un mesaj noilor miniștri, anunță Realitatea Tv.

Va ajuta Brașovul? Roxana Mînzatu este noul ministru al Fondurilor Europene. „Imi doresc sã servesc cu bun folos România...” 1

Klaus Iohannis a refuzat cea de-a patra propunere a premierului Viorica Dăncilă, aceasta propunându-l pe Titus Corlățean ca vicepremier, argumentul șefului statului fiind acela că Titus Corlățean nu îndeplinește criteriul reputației neștirbite din cauza crizei la votul din Diaspora din 2014.

Roxana Minzatu: „Imi doresc sã servesc cu bun folos România”.

Previous Story

Ciucaș inaugurează în Brașov primul loc de relaxare din România. Lacul Noua și Pietrele lui Solomon

Next Story

Brașov. Spitalul din Săcele este degeaba?  O mămică a sunat la 112 chiar din spital! Andreea : „A căzut fetița și și-a spart capul, faceți ceva că îmi moare în brațe!…cei de la 112 au spus și ei mirați: ” Ne sunați dintr-un spital că aveți nevoie de ambulanță??” Le-am răspuns că da, pentru că …”