Brașov. Nicușor Dan: „Primăria vrea să construiască o parcare uriașă sub parc, ceea ce ar afecta o parte importantă a parcului istoric. O parcare de sute de locuri nu e ideea cea mai fericită dacă prin asta se distruge parcul central. Câteva parcări subterane în …”

Last Updated on iunie 28, 2019 Vineri seara, la Aro Palace, a început una dintre cele mai serioase dezbateri privind dezvoltarea Brașovului. Își permite Brașovul să distrugă Parcul Central pentru o parcare gigant de mii de locuri?

Nicușor Dan: „Am plecat la Brașov, particip la dezbaterea publică asupra parcului central din Brașov, de la ora 18:00.
Primăria vrea să construiască o parcare uriașă sub parc, ceea ce ar afecta o parte importantă a parcului istoric.

Brașov. Nicușor Dan: „Primăria vrea să construiască o parcare uriașă sub parc, ceea ce ar afecta o parte importantă a parcului istoric. O parcare de sute de locuri nu e ideea cea mai fericită dacă prin asta se distruge parcul central. Câteva parcări subterane în ...” 1

Pe partea de infrastructură, Brașovul este mult peste media națională, centura a fost o investiție extrem de utilă, traficul este rezonabil.

Acum a ajuns la faza reglajelor fine. O parcare de sute de locuri nu e ideea cea mai fericită dacă prin asta se distruge parcul central. Câteva parcări subterane în zona centrală ar fi o soluție mult mai potrivită”.

Dezbatere publică: PARC sau Parcare – Cum va arăta Brașovul?
Primăria Brașov intenționează să construiască o parcare subterană sub Parcul “Nicolae Titulescu”. Cât este de utilă această construcție? Ce costuri va genera? Câți ani va dura finalizarea ei? Va fi parcul mutilat complet la sfârșitul acestui proces? Există interese imobiliare în zonă care influențează luarea deciziei? Este sau nu posibil ca arborii bătrâni de zeci de ani să fie relocați, așa cum sugerează primarul?

Previous Story

Brașov. Marius Dunca, altă retragere din cursă. „Decizia de a-mi retrage candidatura are la bază încrederea pe care o am în…”

Next Story

Brașov. Grădiniță si un parc public pe spațiul fostului depou de tramvaie. Nelu Corbu: „ Astazi am fost in audienta la primărie împreuna cu încă un vecin, pentru a vorbi despre spatiile verzi lipsa din jurul blocurilor Isaran si lipsa unui spatiu de joaca propice.  La discutie a …”