Brașov. Marius Dunca, altă retragere din cursă. „Decizia de a-mi retrage candidatura are la bază încrederea pe care o am în…”

Last Updated on iunie 28, 2019 Președintele PSD Brașov pare să devină un om al retragerilor. Își anunță candidatura și apoi se retrage strategic. Așa cum a făcut-o și la ministerul Tineretului și Sporturilor. Brașovul are nevoie de oameni puternici la București, iar dacă nu reușești să te impui când ești la guvernare cum să mai ceri votul brașovenilor?
Astăzi, Marius Dunca a anunțat că se retrage din cursa pentru funcția de secretar general PSD în favoarea lui Fifor

Marius Dunca, citat de Digi 24: “Am avut o discuție înainte și cu Mihai Fifor. Noi suntem colegi la Senat și i-am spus Mihai dintre toți de aici ești o variantă bună, susțin toate proiectele, susțin pe doamna premier pentru funcția de președinte și am susținut de fiecare dată că nu poți să fii prim-ministru și să ai șef la partid. Cel care e prim-ministru trebuie să fie și șef la partid.

Brașov. Marius Dunca, altă retragere din cursă. „Decizia de a-mi retrage candidatura are la bază încrederea pe care o am în...” 1

Îl cunosc pe Mihai, îmi este coleg la Senat, am lucrat împreună și, cu siguranță, vom face o echipă, trebuie să dăm speranță și încredere în primul rând membrilor de partid și militanților care ne-au susținut. Am avut o discuție și înainte cu domnul Fifor, înainte de a candida. În CEx am anunțat decizia”,

Marius Dunca, pe Facebook: „Sunt un om de stânga, un om care a crescut în Partidul Social Democrat și care a parcurs toate etapele în partid. În acest moment, unitatea partidului este cel mai important lucru și îmi doresc ca după ziua de mâine, PSD să iasă întărit.

Astăzi, PSD nu are nevoie de o luptă pentru funcții, ci de proiecte. Mi-am prezentat proiectul pentru funcția de Secretar General conducerii partidului și am explicat care sunt pașii pe care eu îi văd necesari în perioada următoare.

Decizia de a-mi retrage candidatura are la bază încrederea pe care o am în colegii mei și prietenia care mă leagă de Mihai Fifor, un om pe care îl respect și alături de care voi lupta pentru ca oamenii să recâștige încrederea în PSD și în capacitatea noastră de a construi proiecte de succes pentru români. Sunt optimist, cred în puterea echipei și în forța membrilor săi, pentru că numai așa vom putea să construim viitorul PSD”.

Previous Story

Brașov. Au început Zilele Codlea. Primarul Cîmpeanu Mihai: „Începând de astăzi și până duminică, 30 iunie, vă invit să ne bucurăm împreună la sărbătoarea noastră, a tuturor! Kronenfest – Zilele Municipiului Codlea, eveniment care se va desfășura în maialul codlean. După cum știți …”

Next Story

Brașov. Nicușor Dan: „Primăria vrea să construiască o parcare uriașă sub parc, ceea ce ar afecta o parte importantă a parcului istoric. O parcare de sute de locuri nu e ideea cea mai fericită dacă prin asta se distruge parcul central. Câteva parcări subterane în …”