Brașov. Grădiniță si un parc public pe spațiul fostului depou de tramvaie. Nelu Corbu: „ Astazi am fost in audienta la primărie împreuna cu încă un vecin, pentru a vorbi despre spatiile verzi lipsa din jurul blocurilor Isaran si lipsa unui spatiu de joaca propice.  La discutie a …”

Last Updated on iunie 29, 2019 Primăria Brașov a luat în seamă cererile locuitorilor din Tractorul, blocurile noi, și va construi o grădiniță si un parc public pe spațiul fostului depou de tramvaie.

Pe grupul de Facebook Locuitorii cartierului Tractorul din Brasov, Nelu Corbu a scris: „Salutare vecini.
Astazi am fost in audienta la primărie împreuna cu încă un vecin, pentru a vorbi despre spatiile verzi lipsa din jurul blocurilor Isaran si lipsa unui spatiu de joaca propice.

Brașov. Grădiniță si un parc public pe spațiul fostului depou de tramvaie. Nelu Corbu: „ Astazi am fost in audienta la primărie împreuna cu încă un vecin, pentru a vorbi despre spatiile verzi lipsa din jurul blocurilor Isaran si lipsa unui spatiu de joaca propice.  La discutie a ...” 1

La discutie a participat domnul primar Scripcaru, viceprimarul Barabas si arhitecta sefa, doamna Manolache.

Motivul pentru care postez pe grupul extins din cartier este pentru a va arata ultima varianta a hartii drumurilor din cartier si pentru a va da o veste extraordinară. Spatiul fostului depou de tramvaie se va transforma in spatiu mixt: gradinita si parc public! Parc! Exact ceea ce lipseste zonei. Pana la urma presiunea noastra, a locutorilor din cartier, a functionat :)”

Previous Story

Brașov. Nicușor Dan: „Primăria vrea să construiască o parcare uriașă sub parc, ceea ce ar afecta o parte importantă a parcului istoric. O parcare de sute de locuri nu e ideea cea mai fericită dacă prin asta se distruge parcul central. Câteva parcări subterane în …”

Next Story

Marius Meșu: „Pentru cei de la Primăria Brașov, in primele 2 poze avem tribunele aproape pline iar in poza 3 sunt goale. Primele 2 poze sunt de la amicalul SR Brașov – Fcsb, unde peste 4000 de suporteri plătitori au asistat la meci, prețul biletului fiind 15 lei. Iar in poza 3 tot un