Video Brașov. Un polițist a bătut doi șoferi de autobuz RATBV. Lovitura a fost atât de puternică, încât șoferul RAT s-a prăbușit la pământ

Last Updated on mai 18, 2019 Incident grav la Brașov după o ceartă în trafic. Doi șoferi de autobuz au fost bătuți de un polițist nervos.

Agresiunea s-a petrecut marți, pe 14 mai, în jurul orei 14.30. Agresorul, un polițist, a forțat cu un autoturism intrarea în curtea autobazei RAT de pe strada Hărmanului, numărul 49. A coborât de la volan și s-a dus direct la șoferul care își terminase programul de circulație.

Lovitura a fost atât de puternică, încât șoferul RAT s-a prăbușit la pământ. I-au sărit în ajutor trei colegi. La plecare, potrivit conducerii RAT Brașov, unul dintre colegii șoferului bătut a fost și el lovit. Ambele victime au avut nevoie de îngrijiri medicale.
Video Brașov. Un polițist a bătut doi șoferi de autobuz RATBV. Lovitura a fost atât de puternică, încât șoferul RAT s-a prăbușit la pământ 1

“Conducerea RAT își exprimă îngrijorarea față de faptul că unele incidente din trafic ajung să escaladeze până la nivelul producerii unor agresiuni și își exprimă speranța acă instituțiile abilitate vor lămuri toate împrejurările în care s-a produs acest caz și vor lua toate măsurile legale, care se impun”, spune Silviu Ștefan, responsabil de comunicare la RAT Brașov, citat de Observator Brașov.

Polițistul, în vârstă de 43 de ani, este ceretat de structurile de control intern, ale IPJ Brașov. În plus, are dosar penal pentru fapte de lovire sau alte violențe.
Dosarul este insrumentat de Parchetul de pe lângă Judecătoria Brașov.

Vezi aici Video:

Revenim cu detalii!

Previous Story

S-a semnat contractul pentru 26 de troleibuze pentru Primăria Brașov

Next Story

Video Brașov. Update. Ce spune Poliția despre polițistul care a bătut un șofer RATBV care a rămas întins pe jos din cauza loviturii