S-a semnat contractul pentru 26 de troleibuze pentru Primăria Brașov

Last Updated on mai 18, 2019 26 de troleibuze articulate vor fi achiziționate de autoritățile locale, cu fonduri europene, care vor deservi rutele de transport public cu numerele 1, 2, 6 şi 31 din oraş.

Valoarea finanţării nerambursabile depăşeşte 77 de milioane de lei, iar perioada de implementare va fi de 36 de luni, informează bizbrasov.ro.

S-a semnat contractul pentru 26 de troleibuze pentru Primăria Brașov 1

Troleibuzele vor fi achiziţionate cu fonduri europene asigurate prin Programul Operaţional Regional (POR) 2014-2020.

„Obiectivul proiectului îl reprezintă îmbunătăţirea transportului public local în Braşov, valoarea finanţării nerambursabile este de 77.009.789 lei, iar perioada de implementare – de 36 de luni”, a transmis Ministerul Dezvoltării Regionale şi Administraţiei Publice.

Potrivit RATBV, este vorba de troleibuze cu autonomie, o combinație între troleibuzul clasic și autobuzul electric, care va permite vehiculelor să folosească energia din baterii în zonele în care nu există rețeaua electrică necesară.

Previous Story

(Foto) Iar păcăleală cu autostrada Brașov-Comarnic? Asociația Pro Infrastructură: „Mare minune, mare! Au apărut utilajele pe Autostrada A3 Ploiești-Comarnic-Brașov! Oameni buni, nu vă lăsați păcăliți de …”

Next Story

Video Brașov. Un polițist a bătut doi șoferi de autobuz RATBV. Lovitura a fost atât de puternică, încât șoferul RAT s-a prăbușit la pământ