Video Brașov. Update. Ce spune Poliția despre polițistul care a bătut un șofer RATBV care a rămas întins pe jos din cauza loviturii

Last Updated on mai 19, 2019 Agentul, aflat în timpul liber, a fost deranjat – se pare – de o manevră bruscă a șoferului. Așa că l-a urmărit și l-a atacat, iar pe un coleg l-a lovit cu mașina. Incidentul violent a fost surprins de camerele de supraveghere.

În imagini se vede cum poliţistul – îmbrăcat civil – intră cu maşina în curtea regiei de transport. În întâmpinarea lui vine chiar şoferul cu care avusese o discuţie aprinsă în trafic. Fără să stea pe gânduri, agentul îl loveşte, iar bărbatul cade la pământ, informează Stirile Pro TV.

Video Brașov. Update. Ce spune Poliția despre polițistul care a bătut un șofer RATBV care a rămas întins pe jos din cauza loviturii 1

“Acesta a venit în autobaza noastră, în momentul în care şoferul s-a retras din circulaţie, l-a lovit pe şoferul nostru care a căzut şi a rămas imobilizat pentru câteva minute jos, apoi la ieşire, persoana respectivă a mai lovit şi un revizor cu maşina în momentul în care încerca să iasă din incintă”, a declarat George Cornea, directorul Regiei de Transport Brașov.

Nervos, bărbatul a dat şi o raită prin birourile Regiei, iar la ieşire, angajaţii au încercat în zadar să îl oprească. În urma lui un echipaj SMURD a transportat victima la spital. Cercetările au arătat că individul era un poliţist aflat în timpul liber.

„La data de 14 mai a.c., pe raza municipiului. Bv a avut loc o altercație in trafic între un bărbat care conducea un autoturism și un șofer de autobuz, urmată de agresiune fizică în incinta unei autobaze intre cei doi conducători auto și un alt angajat al societății de transport.

Cu ocazia cercetărilor efectuate s-a stabilit faptul că bărbatul care conducea autoturismul este agent de poliție în cadrul IPJ Brașov și se afla în timpul sau liber.

A fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de lovire sau alte violențe, aflat pe rol la Parchetul de pe lângă Judecătoria Brașov, urmând a fi dispusa soluție în cauza. De asemenea, la nivelul IPJ Bv s-au declansat verificari prin structura specializata de control intern”, a confirmat IPJ, potrivit brasovmetropolitan.ro.

Vezi aici Video:

Revenim cu detalii!

Previous Story

Video Brașov. Un polițist a bătut doi șoferi de autobuz RATBV. Lovitura a fost atât de puternică, încât șoferul RAT s-a prăbușit la pământ

Next Story

Premierul Viorica Dancila vine la Brașov. Va fi huiduita ca la Cluj, Arad, Timișoara?