Video Brașov. Șofer nebun în sensul giratoriu! A se urmări mașina galbenă care a luat-o pe partea stângă

Last Updated on mai 21, 2019 Șoferul unui autoturism a dat peste cap traficul dintr-un sens giratoriu din Brașov. Persoana care conducea automobilul a intrat în giratoriu de pe contra sens și a continuat să meargă așa parcă nederanjat de mașinile care veneau din fața lui.

Întâmplarea a avut loc în sensul giratroriu de pe Calea București cu Saturn. Șoferul a mers exact invers, pe partea stângă, așa cum se circulă de obicei în Marea Britanie.

Câteva sfaturi pentru acest șofer, pentru condusul în sensul giratoriu, potrivit Adevarul.:
– Vehiculele ocolesc centrul intersecţiei prin dreapta, în sensul arătat de săgeţile de pe indicatorul „Intersecţie cu sens giratoriu”
– Vehiculele care vor circula pe prima stradă sau arteră la dreapta se vor angaja cât mai mult de marginea din dreapta a intersecţiei

Video Brașov. Șofer nebun în sensul giratoriu! A se urmări mașina galbenă care a luat-o pe partea stângă 1

– Vehiculele care nu circulă pe prima stradă sau arteră la dreapta, vor circula pe lângă insulă sau rondou până în momentul părăsirii intersecţiei cu respectarea reglementărilor privitoare la semnalizarea schimbării poziţiei de mers a vehiculelor
– Oprirea, staţionarea şi mersul înapoi sunt interzise în intersecţia cu sens giratoriu

Adi Popoiu: „ATENTIE ! În curând se va schimba sensul de circulație în Brașov ! 🤣🤣🤣 GB rules !”

Vezi aici Video:

Revenim cu detalii!

Previous Story

(Video) Drumul Brașov-Bran nu se mai repară. Ministrul Cuc a rupt în public contractul pentru DN73

Next Story

Brașov. Mașină căzută în Lacul Noua. Poliția Locală: „Politistii locali brașoveni sunt în zona lacului Noua și iau toate măsurile pentru a …”