Brașov. Mașină căzută în Lacul Noua. Poliția Locală: „Politistii locali brașoveni sunt în zona lacului Noua și iau toate măsurile pentru a …”

Last Updated on mai 21, 2019 Poliția Locală a avut parte de o intervenție neobișnuită: să scoată o mașină din Lacul Noua.

Din primele informații, se pare că șoferul, care este chiar patronului Restaurantului Pescărușul de pe marginea lacului, a uitat să tragă frâna de mână și să bage mașina în viteză, anunță bizbrasov.ro.

Brașov. Mașină căzută în Lacul Noua. Poliția Locală: „Politistii locali brașoveni sunt în zona lacului Noua și iau toate măsurile pentru a ...” 1

Brașov. Mașină căzută în Lacul Noua. Poliția Locală: „Politistii locali brașoveni sunt în zona lacului Noua și iau toate măsurile pentru a ...” 2 Brașov. Mașină căzută în Lacul Noua. Poliția Locală: „Politistii locali brașoveni sunt în zona lacului Noua și iau toate măsurile pentru a ...” 3

Politia Locala Brasov: „Politistii locali brașoveni sunt în zona lacului Noua și iau toate măsurile pentru a se asigura că mașina ajunsă în lac vă fi ridicată. Mașina aparține unui proprietar de restaurant din apropiere.

Șoferul, după aprovizionarea localului, a uitat să își asigure mașina aflată în parcarea restaurantului. O firmă de tractări va ajunge pentru a scoate autovehiculul din apă”.

Previous Story

Video Brașov. Șofer nebun în sensul giratoriu! A se urmări mașina galbenă care a luat-o pe partea stângă

Next Story

Foto Brasov: Gaură în asfalt, pe strada Constantin Brâncoveanu. Ce spune Poliția Locală