Foto Brasov: Gaură în asfalt, pe strada Constantin Brâncoveanu. Ce spune Poliția Locală

Last Updated on mai 21, 2019 O groapă mare în asfalt a apărut în zona străzii Constantin Brâncoveanu din Brașov.

Poliția Locală Brasov a relatat pe Facebook: „Politistii locali au fost sesizaţi prin dispecerat că în zona străzii Constantin Brâncoveanu, în dreptul imobilului cu numărul 64 există o cavitate în asfalt, pe banda de rulare a autovehiculelor.

Foto Brasov: Gaură în asfalt, pe strada Constantin Brâncoveanu. Ce spune Poliția Locală 1 Foto Brasov: Gaură în asfalt, pe strada Constantin Brâncoveanu. Ce spune Poliția Locală 2 Foto Brasov: Gaură în asfalt, pe strada Constantin Brâncoveanu. Ce spune Poliția Locală 3

Echipajul ajuns la faţa locului a constatat că nu este vorba doar despre o spărtură de suprafață.

Politistii locali au luat legătura cu operatorul serviciului de specialitate pentru a evalua situația și de a remedia problema.

Politistii locali au asigurat si semnalizat zona pentru a nu exista riscul producerii unor accidente.”

Previous Story

Brașov. Mașină căzută în Lacul Noua. Poliția Locală: „Politistii locali brașoveni sunt în zona lacului Noua și iau toate măsurile pentru a …”

Next Story

Brașov. Tudor Benga, USR: „Azi m-am alimentat cu optimism în centrul corporatist al Brașovului, zona de birouri Coresi, unde la ora ieșirii de la muncă cred că peste 90% din cei cărora le-am înmânat pliante mi-au spus că ies la vot. Ba mulți dintre ei mi-au zis direct că oricum cu noi votează. M-a uns la suflet :). Mâine…”