Brașov. Tudor Benga, USR: „Azi m-am alimentat cu optimism în centrul corporatist al Brașovului, zona de birouri Coresi, unde la ora ieșirii de la muncă cred că peste 90% din cei cărora le-am înmânat pliante mi-au spus că ies la vot. Ba mulți dintre ei mi-au zis direct că oricum cu noi votează. M-a uns la suflet :). Mâine…”

Last Updated on mai 22, 2019 Duminică au loc alegerile europarlamentare și Referendumul anti-corupție. Alianța USR Plus, PNL, PSD, PMP, ALDE, UDMR se luptă pentru voturile românilor.

Presedintele Klaus Iohannis a declarat ca liderii europeni nu se amesteca in probleme interne “foarte concrete”, ca nu l-a intrebat nimeni de ce “in Oltenia se inaugureaza a zecea oara, miercuri, drumul expres spre Pitesti”, dar ca acestia sunt foarte interesati de problema statului de drept, informează ziare.com.

 

Tudor Benga, deputat USR: „Azi m-am alimentat cu optimism în centrul corporatist al Brașovului, zona de birouri Coresi, unde la ora ieșirii de la muncă cred că peste 90% din cei cărora le-am înmânat pliante mi-au spus că ies la vot.

Brașov. Tudor Benga, USR: „Azi m-am alimentat cu optimism în centrul corporatist al Brașovului, zona de birouri Coresi, unde la ora ieșirii de la muncă cred că peste 90% din cei cărora le-am înmânat pliante mi-au spus că ies la vot. Ba mulți dintre ei mi-au zis direct că oricum cu noi votează. M-a uns la suflet :). Mâine...” 1

Ba mulți dintre ei mi-au zis direct că oricum cu noi votează. M-a uns la suflet :). Mâine mutăm focusul dincolo de zona metropolitana și pornim spre Făgăraș și apoi spre Rupea și zona înconjurătoare. Începând cu ora 11.30 voi fi la Universal Negoiu și apoi spre Piața Republicii împreună cu colegi din USR Făgăraș.

După masă mergem spre Rupea unde încă nu știu exact programul. Joi după amiază voi fi in Sfântu Gheorghe cu colegi din USR Covasna iar spre seară ne revedem în Piața Sfatului de data asta împreună și cu caravana Alianța 2020 USR PLUS și o parte dintre candidații noștri.

Vineri miting mare Alianța LIVE la București și închidem balul de campanie. Așa că vă aștept să ne vedem și să schimbăm o vorbă zilele următoare iar duminică bineinteles toată lumea la vot!”

Previous Story

Foto Brasov: Gaură în asfalt, pe strada Constantin Brâncoveanu. Ce spune Poliția Locală

Next Story

Autostrada Brașov-Comarnic, construită de chinezi și turci. Wang Jinchun: “Este foarte importantă pentru poporul român, pentru că pe acest drum, compania noastră, chiar şi eu am călătorit de câteva ori până la Braşov.”