USR-Plus a câștigat categoric în Brașov, Sânpetru, Hărman, Cristian, Ghimbav, Predeal, Săcele. Nelu Corbu: „O filială înființata practic acum doi ani a spulberat ierarhia politica într-un județ condus de PNL(de prea mult timp). In multe discuții private am spus …”

Last Updated on iunie 2, 2019 USR Plus a câștigat categoric în Brașov, Sânpetru, Hărman, Cristian, Ghimbav, Predeal, Săcele. PNL s-a clasat pe locul 2 iar PSD pe 3.

La nivel național, numărătoarea paralelă a voturilor realizată de Code România pe baza datelor transmise de Biroul Electoral Central a ajuns la final. După numărarea tuturor voturilor, PNL câștigă europarlamentarele cu 27%, iar PSD ajunge pe locul 2 cu cel mai slab scor electoral din istorie (22,53%). Alianța USR PLUS rămâne pe locul trei, la o diferență de doar 19.162 o serie de voturi.
USR-Plus a câștigat categoric în Brașov, Sânpetru, Hărman, Cristian, Ghimbav, Predeal, Săcele. Nelu Corbu: „O filială înființata practic acum doi ani a spulberat ierarhia politica într-un județ condus de PNL(de prea mult timp). In multe discuții private am spus ...” 1

Nelu Corbu: „Situatia pe Brasov sta cam asa*:
-Judet: USR Plus 30,18% (loc 2 PNL 28,67%)
Pe lângă asta, am câștigat alegerile în:
– Sânpetru USR Plus 46,08% (loc 2 PNL 22.71%)
– Brașov USR Plus 37,66% (PNL 21,93%)
– Hărman USR Plus 34,17% (PNL 31,37%)

– Cristian USR Plus 33,04% (PNL 32,93%)
– Ghimbav USR Plus 32,89% (PNL 29,96%)
– Predeal USR Plus 27,23% (PNL 25,40%)
– Săcele USR Plus 25,12% (PNL 24,70%)

*Notã: Dupã validare, mai pot interveni modificãri.

O filială înființata practic acum doi ani a spulberat ierarhia politica într-un județ condus de PNL(de prea mult timp).
In multe discuții private am spus de nenumarate ori ca PNL pentru Brasov este ceea ce PSD e pentru tara. Unii radeau, altii imi spuneau ca oricum e mai bine ca la altii, in final s-a dovedit ca nu sunt singurul care crede acest lucru. Oamenii au vazut ca ceva nu-i tocmai stralucit la administratia actuala si au votat ca atare. Stiu, alegerile astea au fost despre europarlamentare, dar votul asta spune multe…

Reasponsabilitatea e imensa si impune o analiza serioasa pentru pasii ce vor urma, dar am increderea totala ca filiala USR Brasov poate gestiona aceasta responsabilitate pe mai departe.

Previous Story

Brașov. Dezamăgire la PNL, bucurie la USR. Tudor Benga: „Tumultul se muta spre bătălia cap la cap cu PNL-ul pentru câștigarea județului. Spusesem că sărim de 30% în județul Brasov încă din februarie și puțină lume, inclusiv dintre …”

Next Story

Brașov. Roxana Mânzatu este noul ministru al Fondurilor Europene. Viorica Dăncilă a fost de acord! Va fi de acord și Iohannis?