Brașov. Roxana Mânzatu este noul ministru al Fondurilor Europene. Viorica Dăncilă a fost de acord! Va fi de acord și Iohannis?

Last Updated on mai 28, 2019 Roxana Mînzatu, de la PSD Brașov, a fost votată ministru al Fondurilor Europene de către Comitetul Executiv al PSD, anunță Digi 24. Propunerea va fi trimisă către președintele Klaus Iohannis pentru aprobare.

„Nu cred că va avea motive să obiecteze” a  declarat Roxana Mînzatu la ieșirea de la ședință.

Brașov. Roxana Mânzatu este noul ministru al Fondurilor Europene. Viorica Dăncilă a fost de acord! Va fi de acord și Iohannis? 1

Ana Birchall propusă pentru ministerul Justiției. Titus Corlățean propus vicepremier. Natalia Intotero la Românii de Pretutindeni și Roxana Mânzatu la Fonduri Europene, anunță și Hotnews.

Codrin Ștefănescu, considerat un apropiat al lui Liviu Dragnea, a fost lăsat fără funcția de secretar general al PSD la ședința Comitetului Executiv (CEx) al PSD care a fost convocată, marți seara, după ce partidul a rămas fără lider.

Revenim cu etalii!

Previous Story

USR-Plus a câștigat categoric în Brașov, Sânpetru, Hărman, Cristian, Ghimbav, Predeal, Săcele. Nelu Corbu: „O filială înființata practic acum doi ani a spulberat ierarhia politica într-un județ condus de PNL(de prea mult timp). In multe discuții private am spus …”

Next Story

Zoo Brașov, program special de 1 Iunie. Intrarea este gratuită pentru copii de până în 14 ani