Om de afaceri din Brașov, decedat după ce s-a prăbușit cu avionul în județul Buzău

Last Updated on mai 15, 2019 Un avion de mici dimensiuni s-a prăbuşit în judeţul Buzău, în apropiere de oraşul Nehoiu. Două persoane au murit în urma accidentului aviatic.

În aeronavă s-ar fi aflat un om de afaceri din Râşnov, Mihai Covaciu, informează realitateadebrasov.net.

Om de afaceri din Brașov, decedat după ce s-a prăbușit cu avionul în județul Buzău 1
(Foto arhiva)

Acesta activa în domeniul construcțiilor. Bărbatul era însoţit de Liviu Bucățică, fratele Corinei Martin, fosta preşedintă a Federaţiei Asociaţiilor de Promovare Turistică din România.

Aceștia se pare că ar fi plecat de la Ghimbav, către Constanța.

„În acest moment au fost găsite două victime decedate lângă epava acestui aparat de zbor de mici dimensiuni. În jurul orelor 15.35, la dispeceratul 112 s-a primit un apel de urgență de la un localnic care semnala posibilitatea ca acest avion să fi căzut într-o zonă greu accesibilă din apropierea orașului Nehoiu.

La fața locului au plecat imediat numeroase echipe ale pompierilor, ambulanței, jandarmeriei, poliției, ajutați de localnici coordonați de primarul orașului Nehoiu. Nu s-a raportat niciun survol în zona respectivă, am contactat autoritățile aeronautice și nu era vorba de niciun zbor oficial în zonă,” a precizat Gabriel Cozma, purtător de cuvânt al prefecturii Buzău.

Previous Story

Brașov. Radu Hossu: „Ce ți-e și cu simbolurile astea. Despre mitingul ALDE de la Brașov. Partidul ALDE luptă pentru libertate. Libertatea lui Liviu Dragnea, Călin Anton Constantin Popescu Tăriceanu și a altora ca ei. Libertate față de Uniunea Europeană. Adică să fim …”

Next Story

Update. Lucian Mindruta: „Un avion ultrausor s-a prabusit azi in zona Nehoiu, intr-un zbor de la Brasov la Costinesti. Doi oameni la bord, ambii decedati. Las aici cateva informatii relevante: 1. Avionul era unul…”