Brașov. Radu Hossu: „Ce ți-e și cu simbolurile astea. Despre mitingul ALDE de la Brașov. Partidul ALDE luptă pentru libertate. Libertatea lui Liviu Dragnea, Călin Anton Constantin Popescu Tăriceanu și a altora ca ei. Libertate față de Uniunea Europeană. Adică să fim …”

Last Updated on mai 15, 2019 Tăriceanu și ai lui de la ALDE și-au bătut joc duminică de un simbol al Brașovului. Ei vor să scape de dosarele, condamnările date de judecători pentru corupție și furt.

Cei mai mulţi dintre participanţi nu au fost din Braşov, ci au fost aduşi cu autocarele sau au venit cu maşinile personale din judeţele din sud, printre care Prahova, Dâmboviţa, Giurgiu, dar şi din Bucureşti. De asemenea, la eveniment au mai participat şi membri şi simpatizanţi ALDE din Mureş şi Sibiu, anunță bzb.ro.

Brașov. Radu Hossu: „Ce ți-e și cu simbolurile astea. Despre mitingul ALDE de la Brașov. Partidul ALDE luptă pentru libertate. Libertatea lui Liviu Dragnea, Călin Anton Constantin Popescu Tăriceanu și a altora ca ei. Libertate față de Uniunea Europeană. Adică să fim ...” 1

Radu Hossu: „Ce ți-e și cu simbolurile astea. Despre mitingul ALDE de la Brașov.

Duminică, ALDE filiala mapamond a adunat 1500 de oameni de pe peste tot de pe mapamond ca să facă un marș de susținere a lui Tăriceanu și a listei de la europarlamentare. A fost Tăriceanu (știți, colegul de alianță a lui Dragnea, cel care a început acum 2 ani discursul anti-europa), Vosganian Vajuran, Daniel Zamfir (ăla care era de părere alături se Petre Roman că ar fi fost mai bine în afara UE) și alții.

Au rememorat marșul muncitorilor din 15 Noiembrie 1987. Adică au călcat pe urmele acelor oameni curajoși, ce au ieșit din secții și au strigat împotriva regimului. Prima dată o mișcare muncitoarească intr-un oraș. Nu putem noi cei ce nu am trăit evenimentele alea să înțelegem câtă frică au înfruntat oamenii ăia pentru a fi atât de curajoși să iasă împotriva regimului. Regimului comunist. Ăla de omora oameni, tortura oameni, împușca oameni. Au ieșit în stradă și unii dintre ei au fost torturați, alții au fost mutați din localitate “cu munca”, vieți distruse.

Ăștia de la ALDE au zis că ei pot călca pe urmele acestor oameni. Pentru că nu-i așa? Partidul ALDE luptă pentru libertate. Libertatea lui Liviu Dragnea, Călin Anton Constantin Popescu Tăriceanu și a altora ca ei. Libertate față de Uniunea Europeană. Adică să fim liberi să facem ce vor unii. Unii care, ajutați de sistem, au furat nu doar startul, ci și șansele, oportunitățile și accesibilitatea la resursele tuturor. Exagerez? Păi nu. Cum poate un bugetar ca Liviu Dragnea să aibă un domeniu în valoare de câteva milioane de euro? Din 1000 euro salariu de Președinte CJ? Din câteva mii de euro pe lună, salariu de ministru?

Încă o chestie importantă. Dănuț Iacob, vicepreședinte al Asociației 15 Noiembrie 1987 a fost pe scenă alături de ALDE. A fost prezentat ca “reprezentant” al asociației.

Cam asta-i și cu simbolurile noastre. Ne sunt călcate în picioare de unii sau alții”.

Previous Story

Brașov. Autobuze RATBV la Codlea și Ghimbav. Discuții avansate și cu Râșnov, Sânpetru, Bod, Prejmer, Hărman și Feldioara

Next Story

Om de afaceri din Brașov, decedat după ce s-a prăbușit cu avionul în județul Buzău