Brașov. Mihai Sturzu: „M-am intalnit și cu Junele Primar. :) Prieteni vechi. Împreună sigur suntem Pro Brașov. Până pe 26 mai îl conving eu să fim și Pro România”

Last Updated on mai 5, 2019 A început campania electorală iar primarul Brașovului este ignorat de PNL, probabil din cauza dosarelor penale. Partidul Național Liberal se laudă cu realizările de la Cluj, Alba Iulia, Timișoara. Nu este de mirare că Primarul este curtat, mai în glumă, mai în serios, de alte partide.

Mihai Sturzu: „M-am intalnit și cu Junele Primar. 🙂 Prieteni vechi. Împreună sigur suntem Pro Brașov. Până pe 26 mai îl conving eu să fim și Pro România”.

Preşedintele PNL, Ludovic Orban, a fost duminică la Brașov, la Parada Junilor. El i-a menționat pe Adrian Veștea și Siegfried Mureşan, nu și pe primarul George Scripcaru.

Brașov. Mihai Sturzu: „M-am intalnit și cu Junele Primar. :) Prieteni vechi. Împreună sigur suntem Pro Brașov. Până pe 26 mai îl conving eu să fim și Pro România” 1

“Susţinem toate obiectivele de investiţii care sunt vitale pentru Braşov: aeroportul – şi aici îl felicit pe preşedintele Consiliului Judeţean, Adrian Veştea, pentru toate progresele remarcabile pe care le-a făcut aproape fără niciun fel de sprijin al guvernului;

Brașov. Mihai Sturzu: „M-am intalnit și cu Junele Primar. :) Prieteni vechi. Împreună sigur suntem Pro Brașov. Până pe 26 mai îl conving eu să fim și Pro România” 2
(Primarul George Scripcaru scos din poza de grup a PNL?!)

autostrada care să facă legătura cu Bucureştiul şi mai ales un drum expres spre Sibiu sau finalizarea autostrăzii Transilvania, care să asigure legătura Braşovului cu graniţa de vest, practic conectarea la reţeaua de transport europeană, precum şi multe alte proiecte subsecvente.

PNL are un candidat care reprezintă Braşovul – Siegfried Mureşan – şi, evident, mă are şi pe mine, care pot să-i determin pe toţi europarlamentarii PNL să sprijine la nivelul UE toate proiectele care sunt de interes major pentru Braşov”, a afirmat Orban, potrivit DCNews.

“Este, practic, cea mai importantă sărbătoare pe care noi, braşovenii, o avem, este o sărbătoare foarte veche, anul acesta se împlinesc 100 de ani de când junii au coborât în cetatea Braşovului. Este un eveniment în care ne amintim de tradiţiile noastre, de lucrurile frumoase, de faptul că suntem împreună, de lucrurile care ne leagă şi ne fac să ne simţim bine”, a punctat Veştea.

Previous Story

Brașov. Bărbat lovit de cal, la sărbătoarea Junilor Brașoveni. Ce spune ISU. Peste 20,000 de persoane au asistat la Paradă

Next Story

Foto Brașov. Bătaie de joc! Oamenii fură narcisele iar oile pasc în rezervația de la Vad, Făgăraș! Robert Lazar: „Oare când oile pasc în rezervație ele dau lapte de narcise?”