Foto Brașov. Bătaie de joc! Oamenii fură narcisele iar oile pasc în rezervația de la Vad, Făgăraș! Robert Lazar: „Oare când oile pasc în rezervație ele dau lapte de narcise?”

(Last Updated On: May 6, 2019)

Un brașovean a mers duminică la rezervația de narcise de la Vad, lângă Făgăraș. Din păcate multă lume fură narcise iar oile pasc în voie în rezervație.

Robert Lazar: „Nici n-am intrat bine în rezervația de narcise de la Vad că am zărit doi oameni cu un mănunchi de narcise rupte. Ne-au văzut, se tot ascundeau dar ne-am dus la ei și am văzut florile.

Foto Brașov. Bătaie de joc! Oamenii fură narcisele iar oile pasc în rezervația de la Vad, Făgăraș! Robert Lazar:  „Oare când oile pasc în rezervație ele dau lapte de narcise?” 1 Foto Brașov. Bătaie de joc! Oamenii fură narcisele iar oile pasc în rezervația de la Vad, Făgăraș! Robert Lazar:  „Oare când oile pasc în rezervație ele dau lapte de narcise?” 2

S-au întors la mașină, n VW Polo BV 91 BPV. La barieră, doamna a aruncat florile în șanț iar domnul a venit spre noi fluturând amenințător o legitimație și spunându-ne să prezentăm actele, că cine suntem noi, dacă avem autorizație. Când am vrut să văd mai de aproape, a ascuns legitimația, evident. Au plecat cu clasicul “Lăsați că vă luăm și noi numărul la mașină”.

Cam asta e țara în care trăim și oamenii cu care împărțim aerul…
Am sunat și la 112 dar echipajul era la un cfl la Șercăița…”

Foto Brașov. Bătaie de joc! Oamenii fură narcisele iar oile pasc în rezervația de la Vad, Făgăraș! Robert Lazar:  „Oare când oile pasc în rezervație ele dau lapte de narcise?” 3 Foto Brașov. Bătaie de joc! Oamenii fură narcisele iar oile pasc în rezervația de la Vad, Făgăraș! Robert Lazar:  „Oare când oile pasc în rezervație ele dau lapte de narcise?” 4

Robert Lazar: „Oare când oile pasc în rezervație ele dau lapte de narcise?”