(Last Updated On: May 20, 2019)

PSD Brașov anunță că s-au semnat niște hârtii între ministerul Transporturilor și CNADNR care ar avea ca obiect construcția unei bucăți mici din autostrada Brașov-Comarnic, este vorba de tronsonul între Cristian și Râșnov.

PSD Brasov: „Astăzi, la Râșnov, s-a semnat contractul de finanțare între Ministerul Transporturilor și CNADNR, construcția autostrăzii A3 București-Brașov, tronson Comarnic- Brașov ”

Foto Brașov. Viorica Dăncilă la Autostradă. S-au semnat niște hărtii și a plecat repede 1 Foto Brașov. Viorica Dăncilă la Autostradă. S-au semnat niște hărtii și a plecat repede 2

Premierul Viorica Dăncilă este în vizită la Brașov, dar nu va veni și în municipiu, merge doar în localitățile din județ. La Râșnov a fost așteptată de câțiva protestatari care i-au strigat PSD, ciuma roșie”, „Doamna Dăncilă este 4 lei kilogramul de cartofi în piață, ăla vechi, ăla nou este 5 lei. O să fim plătiți în cartofi și în cireșe”.

Prim-ministrul va avea întâlniri de lucru cu reprezentanţi ai autorităţilor locale, ai antreprenorilor şi producătorilor de alimente bio, ai sindicatelor din industria de armament, cadre medicale, cetăţeni, informează agerpres.ro.

Foto Brașov. Viorica Dăncilă la Autostradă. S-au semnat niște hărtii și a plecat repede 3 Foto Brașov. Viorica Dăncilă la Autostradă. S-au semnat niște hărtii și a plecat repede 4 Foto Brașov. Viorica Dăncilă la Autostradă. S-au semnat niște hărtii și a plecat repede 5

Nelu Corbu: Luni 20.05.2019 –
Vizita Doamna Prim-ministru, Viorica Dăncilă.
➡ 10:00 – Râșnov – deschidere șantier A3 (declarație de presă)

➡ 10:30 – 10:45 – Deplasare la fabrica Tohan, din Zărnești (întâlnire cu primarul PSD al orașului Zărnești)
-vizită secție de producție
-întâlnire sindicate și industrie de armament

➡ 11:30 -12:00 – Vizitarea drumului realizat prin PNDL Plaiul Foii si a Centrului de vizitare al Parcului Național “Piatra Craiului” ( întâlnire cu producatorii zonali de produse BIO și declarații de presă) .

➡ 12:00 – 12:20 – Deplasare IAR Ghimbav – Vizită de fabrică și înmânare plachetă (declarații de presă)
➡ 13:20 – 13:40 – Deplasare Parc Industrial Electroprecizia Săcele, întâmpinați de primarul PSD al Municipiului Săcele

➡ 14:20 – 14:30 – Vizită la Spitalul Săcele, alături de primarul PSD al Municipiului Săcele ( spital închis de PDL, deschis de PSD).
➡️ 16:15 – Vizită Fabrică de Pulberi Făgăraș – Ministrul Economiei – Nicolae Bădalau
➡️ 17:00 – Cetatea Făgăraș- Întâlnire primari PSD – Ministrul Economiei – Nicolae Bădalau

‎David Sorin: „Dancila este asteptata la Rasnov sa dea ordinul de incepere a lucrarilor pentru aratura de vara la cartof.
Foto Brașov. Viorica Dăncilă la Autostradă. S-au semnat niște hărtii și a plecat repede 6

Foto Brașov. Viorica Dăncilă la Autostradă. S-au semnat niște hărtii și a plecat repede 7

Foto Brașov. Viorica Dăncilă la Autostradă. S-au semnat niște hărtii și a plecat repede 8

Foto Brașov. Viorica Dăncilă la Autostradă. S-au semnat niște hărtii și a plecat repede 9
LE: mno, treaba-i serioasa, a venit si Mitropolitul Ardealului Laurentiu Streza”.