(Last Updated On: May 20, 2019)

Primarul George Scripcaru a fost dat afară din PNL din cauza dosarelor penale. Așa s-a întâmplat și cu primarul municipiului Târgu Mureș Dorin Florea. Florea s-a înscris astăzi în ALDE, partidul lui Tăriceanu. Cei doi au fost colegi în PDL, apoi PNL, până au fost dați afară. Ar fi o mutare bună din partea lui Scripcaru?

Îi va urma exemplu și George Scripcaru având în vedere că PNL, public, îl ignoră când vine vorba de promovarea partidului? Pentru un nou mandat, Scripcaru are nevoie de susținerea unui partid. Este adevărat că se înțelege bine cu PNL Brașov, dar el are probleme cu PNL Național.

Brașov. Se înscrie și George Scripcaru? Primarul municipiului Târgu Mureș Dorin Florea s-a înscris în ALDE. Ar fi o mutare bună din partea lui Scripcaru? 1

Primarul municipiului Târgu Mureș Dorin Florea s-a înscris azi în Alianța Liberalilor și Democraților – ALDE. Dorin Florea a semnat cererea de adeziune în cadrul unei conferințe de presă organizată la sediul ALDE din Târgu Mureș, informează Digi 24.

„Săptămâna viitoare vom avea la București ședința Biroului Executiv, structura statutară abilitată să stabilească conducerile filialelor și cu acest prilej vă anunț că domnul Dorin Florea va deveni președintele organizației județene ALDE”, a precizat președintele ALDE, Călin Popescu Tăriceanu.

La rândul său, primarul Dorin Florea a declarat că valorile de dreapta ale ALDE l-au făcut să intre în această formațiune politică: „Rămân adeptul valorilor de dreapta, ALDE este cea mai bună opțiune, pentru că există oameni care doresc să facă politică în mod firesc, nu politica urii, a străzii, a bâtei. S-a coborât foarte mult nivelul, în loc să se facă ceva concret pentru cetățeni”, a explicat Dorin Florea.