Brașov. Accident Grav. Femeie rămasă fără picior (?), în stația de autobuz. Ce spune Poliția

Last Updated on mai 20, 2019 Accident deosebit de grav luni seara, în stația RATBV “Meșotă” de pe strada Mihail Kogălniceanu din Brașov.

Potrivit Realitatea de Brașov,  un autoturism a accidentat o persoană chiar în stația de autobuz. A rezultat o singură victimă, conștientă, dar cu fractură deschisă la membrul inferior, posibil amputat.

Brașov. Accident Grav. Femeie rămasă fără picior (?), în stația de autobuz. Ce spune Poliția 1

Evenimentul s-a petrecut pe strada Mihail Kogălniceanu, în stația de la Colegiul Național Dr. Ioan Meșotă. S-au deplasat la fața locului două echipaje SMURD și o autospecială cu apă și spumă.

„Conducătorul unui autoturism a derapat și a lovit o femeie care se afla în stația de autobuz. Victima, conștientă, a fost transportată la spital pentru îngrijiri medicale. Polițiștii efectuează cercetări pentru a stabili cauzele și împrejurările în care s-a produs accidentul”, a informat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Județean de Poliție Brașov, subcomisar Alina Maria Ivan, potrivit mytex.ro.

Previous Story

Brașov. Se înscrie și George Scripcaru? Primarul municipiului Târgu Mureș Dorin Florea s-a înscris în ALDE. Ar fi o mutare bună din partea lui Scripcaru?

Next Story

Aeroportul Brașov. „Mulțumim PSD”. Guvernul va da 100 de milioane de euro pentru Aeroportul … Galați! Adrian Veștea: „Ministrul PSD al Transporturilor, Răzvan Cuc, a promis că Guvernul va finanța construirea unui aeroport în acel județ, avansând și suma necesară: 100 de milioane de euro. Sunt convins că brașovenii „apreciază” cum se cuvine declarația…”