Aeroportul Brașov. „Mulțumim PSD”. Guvernul va da 100 de milioane de euro pentru Aeroportul … Galați! Adrian Veștea: „Ministrul PSD al Transporturilor, Răzvan Cuc, a promis că Guvernul va finanța construirea unui aeroport în acel județ, avansând și suma necesară: 100 de milioane de euro. Sunt convins că brașovenii „apreciază” cum se cuvine declarația…”

Last Updated on mai 21, 2019 Mai țineți minte cum spuneau cei de la PSD Brașov că Aeroportul nu poate fi finanțat de Guvern iar apoi au obținut ei marea sumă de 23 de milioane de lei în condițiile în care mai este nevoie de 200 de milioane de lei? Ei bine, PSD are bani pentru Aeroportul Galați: 100 de milioane de euro prin Fonduri de Dezvoltare şi Investiţii.

Ministrul Cuc a declarat că oportunitatea şi necesitatea sunt dovedite de cifrele studiilor realizate de Consiliul Judeţean Galați şi a promis că aeroportul va fi finanţat din Fonduri de Dezvoltare şi Investiţii, anunță viata-libera.ro.

Aeroportul Brașov. „Mulțumim PSD”. Guvernul va da 100 de milioane de euro pentru Aeroportul ... Galați! Adrian Veștea: „Ministrul PSD al Transporturilor, Răzvan Cuc, a promis că Guvernul va finanța construirea unui aeroport în acel județ, avansând și suma necesară: 100 de milioane de euro. Sunt convins că brașovenii „apreciază” cum se cuvine declarația…” 1

Președintele Consiliului Județean Brașov, Adrian Veştea: „Aflat în vizită electorală la Galați, ministrul PSD al Transporturilor, Răzvan Cuc, a promis că Guvernul va finanța construirea unui aeroport în acel județ, avansând și suma necesară: 100 de milioane de euro. Sunt convins că brașovenii „apreciază” cum se cuvine declarația…

Pe de altă parte, știm cu toții că dl. Cuc este un politician parolist: în ianuarie 2017, când fost numit prima data ministru al Transporturilor, a promis… zero kilometri de autostrada. Și s-a ținut de cuvânt!”

Previous Story

Brașov. Accident Grav. Femeie rămasă fără picior (?), în stația de autobuz. Ce spune Poliția

Next Story

(Video) Drumul Brașov-Bran nu se mai repară. Ministrul Cuc a rupt în public contractul pentru DN73