Nici cu trenul nu poți ajunge la Brașov. Miron Țigănaş: „Căile Ferate Române cum naiba nu mai sunt locuri în trenul de 18:45 Bucureşti-Braşov, de niciun fel (nici măcar din picioare), de cu o oră înaintea plecării? E cerere mare? Ok. Trenul ăla mereu e plin. N-aveți pe cineva care…”

Last Updated on mai 20, 2019 Nemulțumiri pentru cei care vor să vină de la București la Brașov cu trenul. CFR nu le oferă vagoane suficiente, CFR este interesat mai mult de București – Constanța.

Iar când vine Papa Francisc, CFR Călători cere studenţilor să evite utilizarea trenurilor, potrivit Adevarul.

Miron Țigănaş: „Căile Ferate Române cum naiba nu mai sunt locuri în trenul de 18:45 Bucureşti-Braşov, de niciun fel (nici măcar din picioare), de cu o oră înaintea plecării? E cerere mare? Ok.

Nici cu trenul nu poți ajunge la Brașov. Miron Țigănaş: „Căile Ferate Române cum naiba nu mai sunt locuri în trenul de 18:45 Bucureşti-Braşov, de niciun fel (nici măcar din picioare), de cu o oră înaintea plecării? E cerere mare? Ok. Trenul ăla mereu e plin. N-aveți pe cineva care...” 1

Trenul ăla mereu e plin. N-aveți pe cineva care ține cont de cererea şi gradul de ocupare al trenurilor astfel încât să suplimentați numărul de vagoane? Sigur aveți, dar doar pentru trenurile din vară spre Constanța (de apare şi la ştiri că suplimentați, mândrilor).

Nu aveți de unde vagoane? Ba aveți, că le tot faceți PSD-ului trenuri cu 14 vagoane la comandă. Vă doare-n c.r de noi? Probabil că da”.

Cristian Macedonschi: „Pasarea faimoasa de la Ministerul Transporturilor nu calatoreste spre Brasov cu trenul!”

Previous Story

Fricoasă? Viorica Dăncilă evită orașul Brașov, merge doar în județ. Programul vizitei. La Râșnov este deja huiduită! „Doamna Dăncilă este 4 lei kilogramul de cartofi în piață, ăla vechi, ăla nou este 5 lei. O să fim plătiți în cartofi și în cireșe”

Next Story

Foto Brașov. Viorica Dăncilă la Autostradă. S-au semnat niște hărtii și a plecat repede