(Foto) Brașov. Primarul din Codlea și-a dat demisia iar Erwin Albu a fost ales viceprimar care astăzi la ora 6 dimineața s-a apucat de tăiat iarba de pe domeniul public. „Un cetățean a adus problema ierbii netăiate de pe strada sa. Are dreptate și …”

Last Updated on mai 28, 2019 Modificări majore în administrația municipiului Codlea. Primarul Cătălin Muntean (PNL) și-a dat demisia. I-a luat locul Mihai Cîmpean (PSD). Viceprimar a fost ales Erwin Albu.

Cătălin Muntean, citat de mytex.ro: „Am luat decizia de a renunța la funcția de primar al Municipiului Codlea. Consider că a venit timpul să las loc noii generații, iar acest lucru se întâmplă cu Mihai Cîmpeanu, care a preluat atribuțiunile de primar, și Erwin Albu, consilier local cu atribuțiuni de viceprimar începând de astăzi (luni – n.r.). Sunt doi oameni tineri, dinamici, în care am încredere. Sunteți pe mâini bune. Dacă vă întrebați de ce acum, vă pot asigura că nu există un motiv ascuns, așa cum s-a vehiculat, ci pur și simplu așa am simțit că este corect față de concetățenii mei dragi, cărora le mulțumesc pentru încrederea acordată în ambele mandate”.

Erwin Albu: „Bună dimineața, Codlea! Să facem treabă.
Începând cu 27.05.2019 am preluat atribuțiunile de viceprimar în calitate de consilier local al Alianței Uniunea Pentru Codlea+Forumul German cu susținerea PNL Codlea, în urma demisiei primarului liberal Muntean Catalin George.
(Foto) Brașov. Primarul din Codlea și-a dat demisia iar Erwin Albu a fost ales viceprimar care astăzi la ora 6 dimineața s-a apucat de tăiat iarba de pe domeniul public. „Un cetățean a adus problema ierbii netăiate de pe strada sa. Are dreptate și ...” 1

(Foto) Brașov. Primarul din Codlea și-a dat demisia iar Erwin Albu a fost ales viceprimar care astăzi la ora 6 dimineața s-a apucat de tăiat iarba de pe domeniul public. „Un cetățean a adus problema ierbii netăiate de pe strada sa. Are dreptate și ...” 2


În cadrul ședinței de Consiliu Local de ieri, un cetățean a adus problema ierbii netăiate de pe strada sa. Are dreptate și o cunoaștem cu toții, aceasta este situația reală cu spațiile verzi în Codlea în acest moment.
I-am promis că a doua zi la ora 6 dimineața mă voi prezenta cu o soluție de avarie. Iat-o, după o oră de muncă.

Cauza principală a netăierii este intarzierea adoptarii bugetului anul acesta de la Bucuresti și în consecință și la Codlea, conform executivului.
Daca mai sunt si alte cauze le voi afla din noua postură in curând, cu susținerea consilierilor locali, după o analiză mai atentă zilele acestea a tuturor factorilor responsabili.
(Foto) Brașov. Primarul din Codlea și-a dat demisia iar Erwin Albu a fost ales viceprimar care astăzi la ora 6 dimineața s-a apucat de tăiat iarba de pe domeniul public. „Un cetățean a adus problema ierbii netăiate de pe strada sa. Are dreptate și ...” 3

(Foto) Brașov. Primarul din Codlea și-a dat demisia iar Erwin Albu a fost ales viceprimar care astăzi la ora 6 dimineața s-a apucat de tăiat iarba de pe domeniul public. „Un cetățean a adus problema ierbii netăiate de pe strada sa. Are dreptate și ...” 4

(Foto) Brașov. Primarul din Codlea și-a dat demisia iar Erwin Albu a fost ales viceprimar care astăzi la ora 6 dimineața s-a apucat de tăiat iarba de pe domeniul public. „Un cetățean a adus problema ierbii netăiate de pe strada sa. Are dreptate și ...” 5

Mergem înainte cu toate pânzele sus!
#solutiipentruCodlea
#UPCForumulGerman powered by #PNL”

Previous Story

Aeroportul Brașov. Blocaj. Licitația pentru construcția terminalului a fost contestată de BOG’ART și UTI

Next Story

Brașov. Dezamăgire la PNL, bucurie la USR. Tudor Benga: „Tumultul se muta spre bătălia cap la cap cu PNL-ul pentru câștigarea județului. Spusesem că sărim de 30% în județul Brasov încă din februarie și puțină lume, inclusiv dintre …”