Aeroportul Brașov. Blocaj. Licitația pentru construcția terminalului a fost contestată de BOG’ART și UTI

Last Updated on mai 28, 2019 Blocaj la Aeroportul Brașov după ce un consorțiu format din companiile BOG’ART și UTI a contestat licitația pentru construcția terminalului.

Licitația pentru construcția terminalului Aeroportului Brașov Ghimbav a fost contestată de consorțiul format din companiile BOG’ART și UTI, oferta acestora clasându-se pe locul doi în cadrul lictației adjudecate de Compania de Construcții Sibiu pentru suma de 30,58 milioane de euro.

Președintele Consiliului Județean, Adrian Veștea, a confirmat informația pentru BizBrașov, adăugând că până vineri vor fi depuse toate documentele la Consiliul Național de Soluționare a Contestațiilor, după care. în termen de 20 de zile, se va lua o decizie cu privire la contestația amintită și următorii pași procedurali.

Aeroportul Brașov. Blocaj. Licitația pentru construcția terminalului a fost contestată de BOG’ART și UTI 1

SC Construcții SA Sibiu a câștigat licitația pentru contractul de construire a terminalului Aeroportului Internațional Brașov – Ghimbav, venind cu o ofertă de 145.275.491 de lei, față de valoarea estimată de 184.671.650 de lei (TVA inclus), informează brasovmetropolitan.ro.

Aceasta reprezintă cea mai avantajoasă dintre cele patru oferte înscrise și va rămâne definitivă după cele 10 zile de contestații.

„Până în data de 23 mai este perioada de contestații, însă am încredere că parcurgând sub supravegherea ANAP toată procedura, aceasta s-a desfășurat în mod legal“, a declarat recent Adrian Veștea, președintele Consiliului Județean Brașov.

Valoarea efectivă a terminalului este de 140.362.973 lei, 4.912.679 lei fiind valoarea proiectului. De la momentul emiteri ordinului de începere, constructorul va avea la dispoziție 12 luni pentru a realiza terminalul, din care 3 luni pentru proiectare și 9 luni pentru execuție.

Previous Story

(Foto) Accident Grav. Ciocnire violentă pe DN 1. Rănite, 4 persoane. Din mașini nu a mai rămas nimic

Next Story

(Foto) Brașov. Primarul din Codlea și-a dat demisia iar Erwin Albu a fost ales viceprimar care astăzi la ora 6 dimineața s-a apucat de tăiat iarba de pe domeniul public. „Un cetățean a adus problema ierbii netăiate de pe strada sa. Are dreptate și …”